Ανατροπή σε Ρίζωμα – Σπαθάδες και Αγ. Νικόλαο.

Μήνυμα νίκης στον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου.

Η επανεκκίνηση των χωριών του Δήμου μας και η ανάγκη για μια νέα αρχή, εκφράστηκε στον Αγ. Νικόλαο, τους Σπαθάδες και το Ρίζωμα, από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, κατά την επίσκεψή του στα χωριά την Κυριακή, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους.
Τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα, η απουσία παρεμβάσεων, η αίσθηση εγκατάλειψης, γίνονται παρελθόν από το βράδυ των εκλογών. «Επανεκκίνηση σημαίνει ότι η νέα δημοτική αρχή εργάζεται με σωστό σχεδιασμό, αξιοποιεί τα δεδομένα, βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Τα προβλήματα στα χωριά δεν λύνονται από το γραφείο. Για αυτό λοιπόν δημιουργούμε ξεχωριστές Αντιδημαρχίες για την περιφέρεια. Μόνο δουλειά: αυτό χρειάζονται τα χωριά μας, για να ξεκινήσουν να έχουν, έστω, λάμπες… καθαριότητα… βελτιωμένη εικόνα στις πλατείες…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργίου κατά την ομιλία του στο Ρίζωμα.

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Παπαστεργίου έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν τα χωριά της εκλογικής Περιφέρειας Παραληθαίων, προτείνοντας στην ομιλία του :

  1. Δράσεις για την αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών
  2. Νέα γεώτρηση για κατάλληλο πόσιμο νερό
  3. Εργασίες για την αποχέτευση
  4. Σχεδιασμένες ενέργειες για τη εμπορία και γενικότερα, την ουσιαστική ενασχόληση με την παραγωγή και εμπορία λαδιού
  5. Αντιπλημμυρικά έργα εντός του οικισμού και διευθέτησης των χειμάρρων
  6. Δημιουργία αθλητικού κέντρου στο γήπεδο
  7. Οδοποιία στο χωριό και στους αγροτικούς δρόμους
  8. Έμφαση στις εναλλακτικές καλλιέργειες
  9. Ουσιαστικές δράσεις, στο πλαίσιο των συνθηκών, για την καταπολέμηση της ανεργίας
  10. Βελτίωση συνθηκών στο Κ.Α.Π.Η.

«Ο Δήμος ΕΙΝΑΙ τα χωριά του.  Μια πολιτική που σκέφτεται και εστιάζει μόνο στην πόλη, είναι απορριπτέα. Από το βράδυ των εκλογών, η επανεκκίνηση παίρνει σάρκα και οστά! Ο Δήμος μας μπορεί να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ, με τη συμμετοχή όλων», κατέληξε ο κ. Παπαστεργίου.

collage2a1