Αποδοχή από τους κατοίκους Λογγακίου – Χαϊδεμένης και Ράξας στον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου.

«Επανεκκίνηση» του Δήμου για τη νέα εποχή

 Η επόμενη ημέρα στον Δήμο Τρικκαίων ξεκίνησε ήδη! Οι συγκεντρώσεις σε Ράξα, Χαϊδεμένη και Λογγάκι, έδειξαν ξανά, ότι δημότες γνωρίζουν, κατανοούν, επιλέγουν τις λύσεις για το μέλλον τους! Σε κάθε βήμα στα τρία αυτά χωριά, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, πλαισιωμένος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και μελλοντικούς συνεργάτες του στον Δήμο, άκουγε συνεχώς αιτήματα.

Η κατάσταση χρειάζεται λύσεις. Οι λύσεις χρειάζονται ανθρώπους με όραμα. Το όραμα χρειάζεται τους δημότες, που θα σταθούν δίπλα στη δημοτική αρχή και θα προτείνουν, θα υποδεικνύουν, θα συμπορεύονται. Όπως στα τρία αυτά χωριά. Στα οποία επισημάνθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα:

Ράξα – Χαϊδεμένη

– Μέριμνα και συνεννόηση για την Ε-65 και τους παραδρόμους.

– Επίλυση του προβλήματος με τις σωληνώσεις του ΤΟΕΒ

– Έργα αγροτικής οδοποιίας

– Βελτίωση του δρόμου Ράξα – Βασιλική και Ράξα – Περδικοράχη

– Κατασκευή – ανάπλαση παιδικών χαρών

– Βελτίωση του δημοτικού φωτισμού με νέες κολώνες

– Επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας

– Εξεύρεση χώρου συνάθροισης των κατοίκων στη Χαϊδεμένη

 Λογγάκι

– Μέριμνα για την αίθουσα του παλιού σχολείου

– Έργα βελτίωσης της οδού Ζαβλανίων

– Ασφαλτόστρωση στην παλιά είσοδο του Λογγακίου

– Επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος

– Επίλυση των συνεχών προβλημάτων υδροδότησης

– Καθαρισμός χώρων πρασίνου.

collage_raja

«Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή που ασχολείται με τους δημότες και τα προβλήματά τους, πρέπει να στέκεται δίπλα τους. Καθημερινά. Με στόχους. Με δράσεις. Με πρόγραμμα. Εκτός από την Αντιδημαρχία για την περιφέρεια του Δήμου, η επανεκκίνηση για την παροχή ικανοποιητικών υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας αφορά στο τρίπτυχο : συνεργασία των υπηρεσιών, άμεση ιεράρχηση των ζητημάτων για την επίλυσή τους, απόρριψη του μοντέλου της προσφυγής στον «γνωστό» μας σύμβουλο για μια λάμπα» κατέληξε ο κ. Παπαστεργίου κατά την τελευταία ομιλία του στη Ράξα.

Εξάλλου, την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 ο κ. Παπαστεργίου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο πνευματικό κέντρο του Δήμου, στις 20:45’