Από άκρη σε άκρη του Δήμου ο Δ. Παπαστεργίου.

«Οργώνει» χωριά και συνοικίες για την τελική μεγάλη νίκη.

Νέο κύκλο επαφών ξεκίνησε από χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στην περιφέρεια του Δήμου, η οποία με τον πιο απερίφραστο τρόπο αποδοκίμασε την πολιτική της Δημοτικής αρχής στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Ο επικnees_periodeiesεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους του, μίλησε με τους ανθρώπους των χωριών και ουσιαστικά τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους, ζήτησε όμως παράλληλα να συνεχίζουν και αυτοί τον αγώνα μαζί του, αφού τίποτε δεν τελείωσε ακόμη.

 

Η περιοδεία «αστραπή» του κ. Παπαστεργίου περιελάμβανε τα χωριά Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρόδρομο, Γενέσι, Πρίνος, Καλονέρι, Μεγάρχη, Διαλεκτό, Μεγ. Κεφαλόβρυσο, Διπόταμο και Καλύβια.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου και των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την Παρασκευή, αφού στόχος είναι να διαδοθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα».