Αράζουμε ή Αλλάζουμε ; Κλείνει ο δεύτερος κύκλος επισκέψεων σε συνοικίες και χωριά του Δήμου μας.

Εκ νέου στήριξη για τη μεγάλη νίκη της επανεκκίνησης ζητά ο Παπαστεργίου.

Μπορεί η απερχόμενη δημοτική αρχή να έχει απολέσει την ψυχραιμία της.

Μπορεί να επιχειρεί με δήθεν αποκαλυπτικές επιστολές, να ασκήσει κριτική στο… αυτονόητο.

Μπορεί να προσπαθεί με απίθανες συκοφαντίες των «κουρασμένων» στελεχών της να ανακόψει την ευρύτατη αποδοχή του συνδυασμού μας στην κοινωνία.

Εμείς όμως συνεχίζουμε να επανεκκινούμε τη σχέση του συνδυασμού με τους συνδημότες μας.

Περιοδεύοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, στα χωριά και τους συνοικισμούς του Δήμου, διαπιστώνουμε :

  • την αποδοκιμασία του απερχόμενου Δημάρχου και της δημοτικής του ομάδας , όπως ήδη αυτή καταγράφηκε στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής,
  • τον εγκλωβισμό των στελεχών της απερχόμενης δημοτικής αρχής, στην εσωστρέφεια και στους τέσσερεις τοίχους των γραφείων τους

Αντιθέτως, εμείς, δικαιωμένοι από τον προγραμματικό μας λόγο και τις επιλογές μας, συναντούμε τους δημότες, τους λέμε ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» για τη μέχρι τώρα στήριξη που μας παρείχαν. Ζητούμε εκ νέου να μας στηρίξουν και με την ψήφο τους, για τη μεγάλη νίκη της 25ης Μαΐου.

last

Ενδεικτικά, οι επισκέψεις του συνδυασμού μας σε Δενδροχώρι, Εξάλοφο, Ματσουκέικα, Βαλτινό, Μέλιγος, Κάτω Ελάτη, Φωτάδα, Αγία Κυριακή, Λόγγο, Ριζαριό, Λιόπρασο, Αγρελιά, κατέδειξαν την ευρύτατη αποδοχή. Όπως, για παράδειγμα, στην Αγρελιά, το πιο απομακρυσμένο και εγκαταλειμμένο από τη δημοτική αρχή. χωριό του Δήμου μας. Εκεί, όπου η υποδοχή του Δημήτρη Παπαστεργίου και η αποδοχή του συνδυασμού μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Γι’ αυτό ο κ. Παπαστεργίου επανέλαβε: «Δεν κουραζόμαστε να τρέχουμε, δεν σταματούμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη. γιατί το σύνθημά μας είναι σαφές: Ή αράζουμε ή αλλάζουμε. Κι εμείς έχουμε επιλέξει από την αρχή το δεύτερο».

Και κάτι τελευταίο. Ως συνδυασμός, προτείνουμε στον κ. Λάππα, να μην τον πιάνει πανικός. Θα έχει, άλλωστε, όσο χρόνο θέλει μετά την Κυριακή, να συνεχίσει το συγγραφικό του έργο… Δυστυχώς για αυτόν, τα προβλήματα της πόλης και των χωριών δεν λύνονται με επιστολές και γνωμικά.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ