Αυτοδυναμία Παπαστεργίου και από τους οικισμούς των Τρικάλων  

Αυτοδυναμία Παπαστεργίου και από τους οικισμούς των Τρικάλων  

Μικρά χωριά, μεγάλη νίκη, σίγουρη αυτοδυναμία! Ρόγγια, οικισμός Ρομά στο Καλαμάκι, Διπόταμος και Άγιοι Απόστολοι πορεύονται και αυτήν την τετραετία μαζί με τον Δημήτρη Παπαστεργίου!
Οι συναντήσεις, οι συγκεντρώσεις, οι συζητήσεις το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου ήταν η επιβεβαίωση πως, τα έργα μένουν . Μένουν και δίνουν το στίγμα, ότι η αυτοδυναμία είναι βέβαιη, ότι τα έμπειρα και ικανά στελέχη της «Επανεκκίνησης» θα συνεχίσουν από τις 27 Μαΐου να προσφέρουν. Το είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη μεγάλη συγκέντρωση στους Αγίους Αποστόλους: Κάναμε πολλά. Κάνουμε περισσότερα. Συνεχίζουμε με τη δύναμή σας, με την αυτοδυναμία, με το κουράγιο να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε τον Δήμο – Πρότυπο.

Και συνέχισε: Δεν ξοδέψαμε για την προβολή της πόλης και του Δήμου, αλλά αυτή η προβολή έφερε τεράστια οφέλη. Είμαστε στο επίκεντρο όλης της Ελλάδας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δίνουμε, την ίδια ώρα, προσοχή σε κάθε οικισμό, σε κάθε χωριό, με πλήθος δράσεων: λύσεις στην ύδρευση, βελτιώσεις σε σχολικές μονάδες, παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους, μέριμνα για απορρίμματα… Κι όλα αυτά, με τη στήριξη και τη συνεργασία των συμπολιτών, όπως τη ζήτησε στους συνοικισμούς του Δήμου μας.
Μαζί πάμε τα Τρίκαλα μπροστά! Μαζί δημιουργούμε τον Δήμο πρότυπο, τον Δήμο που με μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής μας!