Καλή χρονιά από τον συνδυασμό του Δημ. Παπαστεργίου

Τελευταία ημέρα του χρόνου και ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Τώρα» βρέθηκε τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Μεταξύ άλλων βρέθηκε στα Μεγ. Καλύβια όπου επισκέφτηκε τους ανθρώπους του «Βοήθεια στο σπίτι». Εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του προγράμματος, τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του από την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Ιωάννα Χαρμπέα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ των Μεγ. Καλυβίων. Ανάμεσα στο… τάβλι και τον καφέ, οι θαμώνες του ΚΑΠΗ με χαρά μίλησαν με τους ανθρώπους του συνδυασμού και τους επέστησαν την προσοχή για όλα όσα πρέπει να γίνουν στο χωριό τους από τον Δήμο.

Οι δύο τελευταίες συναντήσεις έγιναν εντός της πόλης, με τον Δήμαρχο Χρ. Λάππα και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη. Ο Δήμαρχος δέχτηκε στο γραφείο του τον Δημ. Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του και τους ενημέρωσε για την πορεία σοβαρών θεμάτων του Δήμου για το 2014. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιπεριφερειάρχης με ικανοποίηση δήλωσε πως σημαντικά έργα όπως η δυτική παράκαμψη των Τρικάλων και οι παράδρομοι της Τρικάλων – Λάρισας προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς.

Από όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Με τη βοήθεια όλων το 2014 θα είναι μία χρονιά «επανεκκίνησης» για την Ελλάδα, για την πόλη και τα χωριά μας. Μια χρονιά επανεκκίνησης βασικά για τη νοοτροπία μας απέναντι σε όσα μας ενοχλούν και μας νοιάζουν!

episk-1

episkep-3