Κινείται ο Παπαστεργίου

Μεθοδικά κινείται ο Δημήτρης Παπαστεργίου ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαίου.

Όπως μαθαίνουμε, αφού ανακοίνωσε επίσημα πως ετοιμάζει συνδυασμό για τη διεκδίκηση του Δήμου, έρχεται καθημερινά σε επαφή με ανθρώπους της πόλης και των χωριών του Δήμου, προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σχήμα τόσο για τη νίκη στις εκλογές όσο -κυρίως- και για την επόμενη ημέρα.

Κάποιοι είπαν ότι βιάστηκε, κάποιοι ότι δεν υπήρχε λόγος να ανακοινώσει από τώρα συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις για τον Δήμο… Το σίγουρο είναι ότι ήταν αυτός που πρώτος «άνοιξε το χορό» των υποψηφιοτήτων, κάνοντας τους υπόλοιπους… υποψήφιους υποψήφιους να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να βιαστούν πλέον να λάβουν θέσεις στην εκκίνηση της κούρσας των εκλογών.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές αφού οι φήμες που διαδίδονται από διάφορες πλευρές και για διάφορους λόγους, θα δώσουν αναγκαστικά τη θέση τους στην πραγματικότητα και στις οριστικές αποφάσεις.

Και αυτές σαφώς δεν μπορούν να αγνοούν την σαφή διάθεση του κόσμου για νέους σχηματισμούς από ομάδες ανθρώπων που θα πείσουν για την ειλικρίνεια των προθέσεών τους.

Πηγή : Τrikalain.gr