Μήνυμα νίκης από Δενδροχώρι και Βαλτινό για τον Δ. Παπαστεργίου

«Το μέλλον του Δήμου μας, είναι δική μας υπόθεση. Είναι υπόθεση όλων, όσοι μετέχουν στις μεγάλες συγκεντρώσεις του συνδυασμού μας στα χωρά. Είναι υπόθεση των συνδημοτών μας που ήδη αποφάσισαν και δίνουν την ώθηση για τη συνέχιση της πορείας προς τη νίκη».  Τα παραπάνω επεσήμανε ο Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την περιοδεία του σε Βαλτινό, Δενδροχώρι και Εξάλοφο.

dendroxori_3 dendroxori_1

Σε όλες τις συγκεντρώσεις, κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα αιτήματα, η ανάγκη επίλυσης προβλημάτων. Στις συγκεντρώσεις οι κάτοικοι άκουσαν με προσοχή τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων, να δεσμεύεται ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα.

Για όλα όσα ζήτησαν, για όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν, λύση δεν είναι η αντιπροσώπευση, αλλά η συνεργασία. Έτσι, από τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις καταγράφηκαν πλήθος αιτημάτων, όπως :

Δενδροχώρι

– Αίθουσα εκδηλώσεων στην εκκλησία

– Καθαρισμός ποταμιού σε συνεργασία με την Περιφέρεια

– Καθαρισμός καναλιών

– Εξορθολογισμός των χρεώσεων του νερού σε όλο το σύμπλεγμα των πρώην Δήμων Κόζιακα – Καλλιδένδρου

– Αξιοποίηση του δάσους προς Εξάλοφο. Διαμόρφωση, κατασκευή τουαλετών

– Μελέτη για την κατασκευή εξέδρας στο γήπεδο

– Επισκευή του γηπέδου μπάσκετ

Εξάλοφος

– Επίλυση προβλημάτων με τα όμβρια στον κεντρικό δρόμο

– Ζητήματα υπερβολικών χρεώσεων στους λογαριασμούς νερού

– Θέματα έλλειψης ουσιαστικής καθαριότητας και προβλήματα με τον φωτισμό

Βαλτινό

– Αξιοποίηση του αλσυλλίου της Παναγίας

– Στέγη για τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο

– Διαπλάτυνση των πεζοδρομίων προς το σχολείο

– Αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του «γαλατάδικου» στην έξοδο του χωριού

– Επέκταση του κοιμητηρίου

baltino_3 baltino_2

Όλα αυτά, είναι ζητήματα αιχμής. Αλλά περισσότερο, άλλα λιγότερο, με σωστό προγραμματισμό και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του Δήμου και των προγραμμάτων, μπορούν να αρχίσουν να επιλύονται. «Σημασία έχει όμως», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, «η επανεκκίνηση του Δήμου. Η μεγάλη προσπάθεια, να ξεχάσουμε ότι Δήμος είναι μόνο η πόλη και μάλιστα το κέντρο της. Με το ολοκληρωμένο μας πρόγραμμα, και τα όσα συζητούμε καθημερινά με τους δημότες, βρισκόμαστε πιο κοντά στον στόχο μας: από το βράδυ των εκλογών, αρχίζουμε τη δουλειά. Πάμε τον Δήμο μπροστά, προς όφελος όλων μας. Για το μέλλον μας. Για τη ζωή μας».