Μεγάλο (και μικρό) Κεφαλόβρυσο έδειξαν «Επανεκκίνηση Τώρα»

Εντυπωσιακές σε όγκο και παλμό οι συγκεντρώσεις του Δ. Παπαστεργίου στα δύο χωριά

Όταν τα χωριά του Δήμου, όταν τόσοι κάτοικοι και δημότες δεν μπορούν να διαβιώσουν με στοιχειώδη ευπρέπεια, τότε η δημοτική αρχή οφείλει να δει, τι έκανε λάθος. Οφείλει να δει, γιατί το Κεφαλόβρυσο  (μικρό και Μεγάλο), δύο χωριά με τόση πυκνότητα δόμησης και διαμονής, αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η επανεκκίνηση ξεκινά από την επισήμανση των προβλημάτων. Οι ίδιοι οι κάτοικοι, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή στον Δημήτρη Παπαστεργίου, άρχισαν την απαρίθμηση προβλημάτων. Ζητήματα μέριμνας για το πάρκο και την παιδική χαρά, μετά το γήπεδο στο οποίο τα χόρτα ξεπερνούν το 1 μ.,στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, ζητήματα μέριμνας για την πλατεία η οποία είναι ξεχασμένη και εγκαταλελειμμένη στην τύχη της, ζητήματα με το πάρκο έναντι του θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων και την περιοχή Μύλου Τσιασιώτη όπου και εδώ η κατάσταση είναι τραγική.

 IMG_2195 IMG_2253 IMG_2294

Ακόμη, τα θέματα διαμόρφωσης του δανειοθαλάμου της Ε-65 στο Κεφαλόβρυσο, το τεράστιο ζήτημα   με το βιοαέριο και τη συνέχιση της δικαστικής μάχης, έργα τα μεγέθους τέτοιου τα οποία μπορούν να προχωρήσουν μόνον όταν οι τοπικές κοινωνίες είναι θετικές,  ήταν ορισμένα μόνο, από όσα οι κάτοικοι ανέφεραν.

Το πρόβλημα, πλέον, δεν είναι μόνο η καταγραφή των προβλημάτων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή και ο κατάλογος εμπλουτίζεται, με τη συμβολή όλων των κατοίκων. Πλέον, απομένει η απόδειξη της εμπιστοσύνης των δημοτών, το βράδυ της Κυριακής, για να αρχίσει η ουσιαστική πορεία αναστροφής του κλίματος

Οι δύο συγκεντρώσεις του υποψηφίου Δημάρχου χαρακτηρίστηκαν τόσο από τον εντυπωσιακό σε όγκο ανθρώπων που παρακολούθησαν τις δύο ομιλίες, όσο και από το ιδιότυπη δημόσια συζήτηση που ακολούθησε με τους κατοίκους των χωριών. Εκεί ο κ. Παπαστεργίου είχε την ευκαιρία να απαντήσεις σε ερωτήσεις συνδημοτών μας σε θέματα σημαντικά – όπως για τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, για την οικογενειοκρατία και τους χαμηλούς τόνους που κρατάει γενικά στην προεκλογική περίοδο- όσο και για θέματα λιγότερο σημαντικά – όπως το γιατί δεν πήγε στο debate !!!