Μηνύματα στον Δ. Παπαστεργίου για νίκη της «Επανεκκίνησης» δίνουν καθημερινά φορείς και δημότες.

ΟΤΕ – Λαϊκή – Εργοστάσιο Γάλακτος και Αμαξοστάσιο οι χθεσινοί σταθμοί του Δ. Παπαστεργίου.

Με γνώση, άποψη και θέσεις, η επανεκκίνηση γίνεται συνείδηση στην τρικαλινή κοινωνία. Οι επισκέψεις του Δημήτρη Παπαστεργίου και των μελών του συνδυασμού σε υπηρεσίες και εργασιακούς χώρους, αποδεικνύουν ότι οι τρικαλινοί δημότες έχουν ήδη επίγνωση ότι η σκληρή δουλειά που απαιτείται, μπορεί με την «επανεκκίνηση»να γίνει πραγματικότητα και να αλλάξει ο Δήμος μας.

Την Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τον ΟΤΕ, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Στη δε λαϊκή αγορά στην περιοχή του Τρικκαίογλου, η συνομιλία με τους κατοίκους ήταν αυτή που κατέδειξε ότι οι σαφείς θέσεις για την αποκέντρωση, για τη στήριξη των αγορών, για την ανάγκη φθηνών προϊόντων, για την έμφαση στον πρωτογενή τομέα, έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από τους τρικαλινούς.
Η δε έμφαση στον πρωτογενή τομέα, έγινε αντικείμενο ιδιαίτερης συζήτησης στο Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων, όπου ο κ. Παπαστεργίου ανέπτυξε για άλλη μια φορά το σαφές σχέδιο για τη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή στον Δήμο μας.

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου, την «καρδιά» της υπηρεσίας καθαριότητας, η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα που άμεσα σχετίζονται με τους εργαζόμενους, με τη λειτουργία της υπηρεσίας, με πλήθος ζητημάτων σχετικά με την καθαριότητα.

amajostasio
«Εργαζόμαστε όλοι μαζί, σκληρά και με σχέδιο. Οραματιζόμαστε τον Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο για όλους, εργαζόμενους και δημότες. Ζητούμε τη συνεργασία, επιδιώκουμε τη συνεννόηση, στοχεύουμε στη βελτίωση των πάντων. Η νίκη στις εκλογές αποτελεί το σαφές μήνυμα, ότι η τρικαλινή κοινωνία αλλάζει. Δρα. Δημιουργεί. Προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την σύντομη ομιλία τους στους εργαζόμενους του Δήμου