«Να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο για όλη τη χώρα»

Διαμηνύει ο Παπαστεργίου στις συναντήσεις του με υπηρεσίες και εργαζομένους του Δήμου 

Οι συνεχείς επαφές του Δημήτρη Παπαστεργίου επανεκκινούν τη θέληση των συνδημοτών μας να διεκδικήσουν με αξιοπρέπεια έναν καλύτερο Δήμο Τρικκαίων. Σε κάθε χώρο που επισκέπτεται ο επόμενος Δήμαρχος, η συνισταμένη είναι μία: έκφραση ανάγκης για νέο ξεκίνημα. Αλλαγή στον τρόπο διοίκησης. Αλλαγή στη διαδικασία ιεράρχησης των προβλημάτων. Αλλαγή στη νοοτροπία. Αλλαγή στον σχεδιασμό.  

IMG_1493 IMG_1504 IMG_1540-1

 Ο Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκε πλήθος υπηρεσιών την Παρασκευή. Δείχνει και με αυτόν τον τρόπο, το πώς θα διαχειριστεί τον Δήμο μας.
Από το πρωί, που επισκέφθηκε την αποθήκη της ΔΕΥΑΤ στην Αγία Μονή (για συνομιλία με το τεχνικό προσωπικό για την πορεία των έργων που θα συνεχίσει η επόμενη δημοτική αρχή), συνέχισε με το ΠΕΔΥ (το τέως ΕΟΠΥΥ), όπου συναντήθηκε με ασφαλισμένους, γιατρούς και διοικητικό προσωπικό.

 Ακολούθησε επίσκεψή του στην Εφορία όπου και ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο κ. Κατσατό. Ακολούθησαν οι διευθύνσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Μεταφορών Τρικάλων και το δημόσιο ΚΤΕΟ.

 Οι επισκέψεις του Δ. Παπαστεργίου ολοκληρώθηκαν στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, όπου, μετά την ξενάγηση από τον διοικητής κ. Ν. Ευθυμιάδη, και τις συνομιλίες με προσωπικό και φιλοξενούμενους, έγινε μια πλήρης ενημέρωση για το σημαντικό έργο του Θεραπευτηρίου.

 Ο Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την ομιλία του στους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου επισήμανε : «η νέα πορεία που χαράζεται ήδη στον Δήμο μας, αφορά στην καθημερινή ενασχόληση με διαφορετικά προβλήματα και καταστάσεις. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, ήδη εμπλουτίζουμε τις θέσεις και τις απόψεις και ετοιμαζόμαστε να προωθήσουμε όσα η ίδια η πραγματικότητα μας επιβάλλει. Δεν σταματούμε να το λέμε: Μπροστά! Μόνο μπροστά για τον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος μπορεί και πρέπει να γίνει πρότυπο για όλη τη χώρα».