Οι συνοικισμοί των Τρικάλων ψήφισαν αυτοδυναμία Παπαστεργίου

Οι συνοικισμοί των Τρικάλων ψήφισαν αυτοδυναμία Παπαστεργίου

 

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Πύργο, Πυργετό, Αμπελάκια

 

«Σας κοιτάζουμε με το κεφάλι ψηλά»! Ο Δημήτρης Παπαστεργίου απευθυνόμενος το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου 2019 στους κατοίκους του Πυργετού, έδωσε την ουσία αυτού του προεκλογικού αγώνα. Ενός αγώνα που στηρίζεται στην αλήθεια και στα έργα. Αλήθεια, ότι ο Δήμος Τρικκαίων παρά τα ελάχιστα χρήματα, αξιοποίησε κονδύλια και μετά από δεκαετίες, λύνει το πρόβλημα αποχέτευσης στον Πυργετό. Ακόμη το 2019 ο Πυργετός δεν είχε αποχέτευση! Όπως δεν είχαν κι άλλες συνοικίες της πόλης. Όπως δεν είχαν λύσει θέματα με τα σχέδια πόλης και τις πράξεις εφαρμογής. Κάτι που γίνεται και στα Αμπελάκια. Προβλήματα ουσίας, προβλήματα με τις παιδικές χαρές, με την ποιότητα ασφάλτου σε σημεία του Πύργου, που λύθηκαν. Με αθλητικά κέντρα, που στον Πύργο επίσης λύθηκαν, με την αναδημιουργία ενός μεγάλου γηπέδου. Με διοικήσεις ομάδων και συλλόγων (Πύργος, Πυργετός, Αμπελάκια), που δείχνουν τον δρόμο της συνεργασίας, τον δρόμο της συνεννόησης και τον δρόμο της επίλυσης προβλημάτων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου το είπε ξεκάθαρα και στην κεντρική συγκέντρωση στον Πυργετό και στις άλλες δύο σε Πύργο και Αμπελάκια: Με δύναμη από την 1η Κυριακή, συνεχίζουμε! Και καταχειροκροτήθηκε στα Τρίκαλα, στην πόλη που αλλάζει, που είναι πρότυπο, που είναι σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα!
Μεγάλα και μικρά έργα, πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες του χρεωμένου Δήμου, που έφερε στα Τρίκαλα από τα προγράμματα, συνολικά 78,6 εκ. ευρώ σε 67 έργα και δράσεις! Αυτή η προοπτική, του Δήμου που ενεργεί, που προχωρά, που σχεδιάζει, που αξιοποιεί όλα τα προγράμματα, που βάζει τάξη στα οικονομικά, που κάνει τα Τρίκαλα – πρότυπο για την Ελλάδα, είναι ο Δήμος που μας αξίζει.
Είναι ο Δήμος, για τον οποίο οι κάτοικοι των Αμπελακίων, του Πύργου, του Πυργετού, έδωσαν ήδη τη συγκατάθεσή τους: Ναι, συνεχίζουμε με τα άξια στελέχη της «Επανεκκίνησης»! Ναι, συνεχίζουμε από την 1η Κυριακή, να υλοποιούμε τα έργα που σχεδιάστηκαν, προγραμματίστηκαν και κοστολογήθηκαν.
Με γνώμονα τις ανάγκες, με γνώμονα τα αιτήματα της κοινωνίας, ο Δήμος μας επιλύει προβλήματα, περνά σε επόμενη ημέρα, και μπαίνει μπροστά! Τα Τρίκαλα μπροστά, για τους κατοίκους, με τους κατοίκους των συνοικισμών!