Σε επιχειρήσεις και ΟΑΕΔ συνεχίζει τις επισκέψεις του ο Δ. Παπαστεργίου

Σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του νομού μας, με διεθνή εμβέλεια, βρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων και τα μέλη του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα». Ο Δημήτρης Παπαστεργίου έγινε δεκτός από τους αδελφούς Τάκη και Μιχάλη Σαράντη, ιδιοκτήτες του ομίλου ΤΥΡΑΣ, που αποτελεί το παράδειγμα της ανάδειξης μιας οικογενειακής επιχείρησης, σε μια πανελλήνια δύναμη στον τομέα των γαλακτοκομικών.

Την ξενάγηση στο εργοστάσιο ακολούθησε η ενημέρωση για το νέα μονάδα βιοαερίου, που λειτουργεί καλύπτοντας μεγάλος μέρος των θερμικών αναγκών του εργοστασίου. Επίσης, έγινε παρουσίαση του βιολογικού καθαρισμού.

tyras
Ο συνδυασμός του Δ. Παπαστεργίου στη γραμμή παραγωγής της γαλακτοβιομηχανίας

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στον ΟΑΕΔ, όπου ο προϊστάμενος κ. Βασίλης Χικάρος προχώρησε σε ενημέρωση για τα τρέχοντα προγράμματα του Οργανισμού, για τη νυν αλλά και τη μελλοντική συνεργασία του τοπικού Οργανισμού με τον Δήμο.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι για τον Δήμο Τρικκαίων έχει ήδη κατατεθεί πρόταση που αναδεικνύει τα οφέλη από τη συνεργασία όλων των φορέων για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα. Οι δύο αυτοί πυλώνες της πραγματικής οικονομίας, έχουν τη δυνατότητα, υπό την αιγίδα του Δήμου και με τις κατευθυντήριες γραμμές που αυτός θα χαράξει, να προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες για αντιστροφή, σε πρώτη φάση της κατάστασης και για βελτίωσή της στη συνέχεια.