Σε Πυργετό και Αγία Μονή συνέχισε τις περιοδείες του ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η ενασχόληση με τον Δήμο Τρικκαίων είναι μια υπόθεση που χρειάζεται σχέδιο, όραμα και πρόγραμμα. Ειδικά οι συνοικίες της πόλης, ζητούν και απαιτούν να τους δοθεί προσοχή. Όση δεν τους δόθηκε τα προηγούμενα χρόνια, όση αξίζουν, όση επιβάλλεται να έχουν.

Οι επισκέψεις των μελών του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαστεργίου σε Πυργετό και Αγία Μονή και οι συναντήσεις με τους κατοίκους, κατέδειξαν τα αυτονόητα:

– Την αμέριστη υποστήριξή τους στην προσπάθεια αλλαγής όλων των δεδομένων,

– Τη συνεχή ενθάρρυνση για την κατάκτηση της νίκης

– Την ενίσχυση της νέας ματιάς, του ολοκληρωμένου σχεδιασμού, της προοπτικής για τον τόπο μας

Οι κάτοικοι των δύο συνοικιών έθεσαν αρκετά ζητήματα: Από προβλήματα αποχέτευσης, μέχρι την ονοματοδοσία οδών, την έλλειψη ασφάλτου σε κάποιους δρόμους, την προστασία και ανάδειξη του Αγιαμονιώτη, τη φροντίδα για τα αθλητικό κέντρο Πυργετού.

agiamoni

«Οι κάτοικοι του Πυργετού και της Αγίας Μονής έχουν ακούσει πολλά.  Για πάρα πολλά χρόνια. Και συνήθως, τα ίδια. Όμως, δεν θέλουμε να δώσουμε ανέξοδες υποσχέσεις, είναι το μόνο εύκολο», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Και συνέχισε: «Αν θέλαμε να σας υποσχεθούμε τα πάντα, θα το είχαμε ήδη κάνει. Προτιμούμε, όμως, να θέτουμε στέρεες βάσεις για τη συγκροτημένη παρέμβαση του Δήμου, από το να χαϊδεύουμε αφτιά. Προτιμούμε να δουλεύουμε και να ακούμε πραγματικά τους κατοίκους, παρά να παρέχουμε ανέξοδες υποσχέσεις», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στο κλείσιμο της ομιλίας του στην Αγία Μονή.