Σε Σωτήρα – Λεπτοκαρυά και Φλαμούλι ο Δημ.Παπαστεργίου.

Ψήφο εμπιστοσύνης για την «Επανεκκίνηση» του Δήμου

 Μόλις μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 18ης Μαΐου για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής, οι πολίτες των συνοικισμών των Τρικάλων έστειλαν σαφές μήνυμα νίκης στον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου  «Επανεκκίνηση Τώρα», δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στην απραξία των τελευταίων τρεισήμισι χρόνων.

Από την Λεπτοκαρυά, τη Σωτήρα, και το Φλαμούλι, όπου περιόδευσε το Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Τρικαλινοί επιβεβαίωσαν την διάθεσή τους για ψήφο εμπιστοσύνης και αλλαγή σελίδας στον δήμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που οι κάτοικοι των παραπάνω συνοικιών έθεσαν πλήθος προβλημάτων στον επόμενο Δήμαρχο Τρικκαίων:

 

Λεπτοκαρυά

– Διάνοιξη δρόμου κοντά στο σχολείο

– Ολοκλήρωση της αποχέτευσης σε τμήμα του συνοικισμού

 

Σωτήρα

– Αποχέτευση. Σύνδεση του οικισμού

– Πεζοδρόμια πέριξ του σχολείου και έλεγχος της ταχύτητας

– Βελτίωση εισόδου χωριού και παράπλευρων οδών

– Αξιοποίηση του χώρου του γηπέδου με κατασκευή γηπέδου μπάκετ

– Αύλειος χώρο του νηπιαγωγείου.

Φλαμούλι

Φωτισμός οδού από Σαράγια μέχρι το γήπεδο

– Έλεγχος και περίφραξη της παλιάς χωματερής που αποτελεί εστία πυρκαγιών

Πλατείες, παιδικές χαρές

– Παρέμβαση στον ΟΣΕ για το θέμα της διάβασης.

 flamouli

«Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή που ασχολείται με τους δημότες και τα προβλήματά τους, πρέπει να στέκεται δίπλα τους. Καθημερινά. Με στόχους. Με δράσεις. Με πρόγραμμα. Η «επανεκκίνηση» για την παροχή ικανοποιητικών υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας, αφορά στο τρίπτυχο : συνεργασία των υπηρεσιών, άμεση ιεράρχηση των ζητημάτων  για την επίλυσή τους, απόρριψη του μοντέλου της προσφυγής στον «γνωστό» μας σύμβουλο για μια λάμπα» κατέληξε ο κ. Παπαστεργίου κατά την τελευταία ομιλία του στο Φλαμούλι.