Σημαντικές ραδιοφωνικές επισημάνσεις του Δημήτρη Παπαστεργίου.Τι είπε στις χθεσινές του συνεντεύξεις.

Μέσω της μεγάλης του αγάπης, το ραδιόφωνο, επικοινώνησε σήμερα με τους τρικαλινούς δημότες, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, στην τελευταία του προεκλογική συνέντευξη, πριν από την κρίσιμη μάχη της Κυριακής 18 Μάη.

Από τα λεγόμενά του σε «Ράδιο Ζυγός», «Ανεμος» και ΕΡΑ Θεσσαλίας, επισημάναμε κάποια σημεία που πιστεύουμε ότι σημαδεύουν την προεκλογική περίοδο. Συγκεκριμένα ανέφερε :

  1. «Αν δεν υπάρχουν στοιχεία του 2013 για τα οικονομικά του Δήμου, πώς δικαιολογείται η έπαρση για τη μείωση του χρέους κατά 35 εκατ. ευρώ, όπως διατείνεται η απερχόμενη δημοτική αρχή; Μια συνεπής δημοτική αρχή, δημοσιοποιεί τα στοιχεία και δεν τα αναφέρει σκόρπια στο φυλλάδιο του συνδυασμού»
  2. «Ευτυχώς, εμείς φέραμε την εννιάχρονη Μυρσίνη για να ανοίξει την κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση. Μας είπε, τι δεν της αρέσει στην πόλη. Διότι για εμάς, η μικρή Μυρσίνη και όλα τα παιδιά,  είναι η προτεραιότητα. Οι ανάγκες τους, η καθημερινότητα, οι ανάγκες των δημοτών. Άλλοι, όμως νιώθουν την ανάγκη να φέρουν κομματικά στελέχη να μιλήσουν για… τα αυτοδιοικητικά.  Λογικό, αν στόχος είναι, τα κόμματα να έχουν και αύριο τον πρώτο λόγο στην διοίκηση του Δήμου»
  3. «Τι σημαίνει φαβορί; Σημασία έχει να είμαστε στην πρώτη θέση την πρώτη Κυριακή. Ο συνδυασμός ήδη έχει ενημερωθεί και θα συναντηθεί όπως και να έχει το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, προκειμένου να υλοποιηθεί η τακτική της δεύτερης Κυριακής, αφού η στρατηγική μας ήδη έχει χαραχθεί»
  4. «Δεν ήταν εύκολο να ακουστεί εκείνη την ώρα στο «Ράδιο Ζυγός» ένα τραγούδι του  David Bowie, το οποίο μου ζητήθηκε να επιλέξω, ως ταιριαστό με τις εκλογές. Οπότε, το «Πέρασε η μπόρα» του Νίκου Ζιώγαλα, με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον συνθέτη στην ερμηνεία, ήταν το καταλληλότερο»