Συγχαρητήρια Παπαστεργίου σε αθλητικά σωματεία.

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου σε ΑΟ Φλαμουλίου για την άνοδο στην Γ΄Εθνική

και σε ΑΟ Τρίκαλα, Πύργο, Αμπελάκια και Πορταϊκό για την άνοδο στην Α΄Ερασιτεχνική

 

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Φλαμουλίου για την άνοδο της ομάδας στην  Γ’ Εθνική κατηγορία εκφράζει με ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς  Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου,

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του αναφέρει τα παρακάτω :

«Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ

Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΟ Φλαμουλίου που κέρδισε επάξια την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τον Δήμο μας και ενισχύοντας την προσπάθεια εκπροσώπησης του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα θα ήθελα να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία τους. Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι τίποτε στον αθλητισμό δεν είναι τυχαίο και ο χρόνος με την σωστή προετοιμασία αποδίδουν πάντοτε καρπούς».

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Παπαστεργίου

 

 

Επίσης, με δεύτερη ανακοίνωσή του, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συγχαίρει τις παρακάτω ομάδες του Δήμου μας και ευρύτερα, για την άνοδό τους στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο και επίτευξη των στόχων τους για άνοδο στις εθνικές κατηγορίες:

ΑΟ Τρίκαλα με έτος ίδρυσης το 1963

ΑΟ Πύργου        και

ΑΟ Αμπελακίων

ΑΟ Πορταϊκός Πύλης