Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Δ. Παπαστεργίου.

Σε χωριά της Εκλογικής Περιφέρειας Παληοκάστρου και σε συνοικίες των Τρικάλων βρέθηκε την Κυριακή.

Για την επανεκκίνηση του Δήμου μας παλεύει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους τους Επιδιώκει από τώρα, να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για το πώς θα κινηθεί στα μεγάλα και μικρά ζητήματα, πώς θα υλοποιήσει δράσεις, πώς θα επιλύσει προβλήματα. Αλλά είναι μάλλον παράδοξο, στα Τρίκαλα του 2014 να υπάρχουν προβλήματα αποχέτευσης και υδροδότησης σε χωριά του Δήμου μας, όπως η Αγρελιά, το Λιόπρασο και τη Λαγκαδιά.

Είναι δύσκολο επίσης να δικαιολογηθεί , ότι σε συνοικισμούς πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν προβλήματα με την αποχέτευση και τον εξωραϊσμό του ποταμιού όπως στο Γαρδικάκι, και στην περιοχή του Εργοστασίου γάλακτος. Όπου, επίσης, υφίσταται σοβαρό ζήτημα με τις οσμές από τον βιολογικό καθαρισμό, όπως επί ώρα επεσήμαιναν στον Δημ. Παπαστεργίου οι κάτοικοι. Οι οποίοι ζήτησαν σοβαρή και ουσιαστική λύση. Παραθέτουν αιτήματα, συζητούν, αγωνιούν: για το περιβάλλον, τον Ληθαίο, την πανήγυρη στις Καρυές, την ποιότητα ζωής, την ίδια τη ζωή.

collage5aa

«Επανεκκίνηση σημαίνει ότι θέτουμε σοβαρούς και μετρήσιμους στόχους. Σχεδιάζουμε και επιλύουμε με βάση την πραγματικότητα, κατόπιν ιεράρχησης και ουσιαστικής διάθεσης για επίλυση θεμάτων. Παράλληλα, βάζουμε τις βάσεις για τον Δήμο του 2020. Για τα Τρίκαλα που θα υποδεχθούν τη νέα δεκαετία με δράσεις πρότυπες, πρωτότυπες και ουσιαστικές. Επανεκκίνηση σημαίνει ότι ζούμε και δρούμε για τον Δήμο μας!», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου σε ένα διάλειμμα των επισκέψεών του.