Συνεχίζει τις συναντήσεις του ο Παπαστεργίου

σε συνοικίες της πόλης και καταστηματάρχες οι επόμενοι σταθμοί

Σχεδόν λίγο πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές της 18ης Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου επέλεξε να επισκεφτεί συνοικίες και καταστηματάρχες της πόλης, όπου τα μηνύματα νίκης για τον συνδυασμό του είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

 Στην προχθεσινή του ομιλία στη συνοικία της οδού Πατουλιάς, τόσο οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι καταστηματάρχες του κέντρου στις συζητήσεις μαζί του,  έδειξαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Παπαστεργίου και των μελών του συνδυασμού του που τον συνόδευαν, του μόνου που φαίνεται ότι διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα οδηγήσει τον Δήμο Τρικκαίων σε αναπτυξιακούς ρυθμούς, μέσα στην επόμενη πενταετία.

IMG_1550 IMG_7966 IMG_7978

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος και στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν όλες οι συνοικίες της πόλης. «Ανύπαρκτος φωτισμός, βρώμικο ποτάμι, χωματόδρομοι, ακαθάριστες πλατείες και δρόμοι είναι η καθημερινότητα που βιώνουν οι κάτοικοι όλων των συνοικιών της πόλης των Τρικάλων. Τριάμισι χρόνια τώρα, η δημοτική αρχή, δεν έκανε το παραμικρό για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων, επικαλούμενη μονίμως την οικονομική δυσπραγία, παρά μόνο καταφεύγει σε προεκλογικές υποσχέσεις και φτιασιδώματα.

Και συνέχισε: «Εφόσον όμως όλοι, λίγο έως πολύ, δεχόμαστε πως η παρούσα οικονομική συγκυρία θα συνεχίσει να ταλανίζει τη χώρα μας, γιατί άραγε, όσα δεν μπόρεσε η απερχόμενη δημοτική αρχή να κάνει τα προηγούμενα χρόνια, θα μπορεί να τα κάνει τα επόμενα; Άρα δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά σωστής οργάνωσης, έγκαιρου σχεδιασμού και ορθής στοχοθέτησης» κατέληξε ο κ. Παπαστεργίου.