Συνεχείς … επισκέψεις Παπαστεργίου σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις του Δήμου την Τρίτη 6/5/2014.

Σε διαρκή κινητικότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος, ενημερώνεται – ακούει και βλέπει τους δημότες… 

 Η δραστηριότητα ενός υποψηφίου Δημάρχου δεν εξαντλείται στις ομιλίες. Απαιτείται συνεχής ενημέρωση για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σε έναν Δήμο. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, με γνώση της κατάστασης, από το πρωί της Τρίτης δεν παρέλειπε να συγκεντρώνει στοιχεία και αιτήματα, αναφορικά με θέματα της καθημερινότητας και της λειτουργίας της πόλης.

Ειδικά στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε – συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού – με τους δημοτικούς υπαλλήλους, συζητήθηκε όλο το φάσμα των σχέσεων Δήμου – πολιτών, σε συνάρτηση με τη γενικότερη λειτουργία του, προς όφελος των πολιτών Με δεδομένη, δε, την ύπαρξη της εγκυκλίου για την αξιολόγηση, η συζήτηση απέκτησε ιδιαίτερο νόημα.

dhmos_1 kalybia_1

Όπως συνέβη και στην ιστορική βιομηχανία αναψυκτικών της πόλης μας, τη βιομηχανία Κλιάφα. Εκεί, τα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν από τους κ. Κώστα και Θεόδωρο Κλιάφα, για την πορεία της επιχείρησης. Έγινε συζήτηση, όχι μόνο γενικότερα για την πόλη, αλλά και ειδικότερα για τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών, θέμα που απασχόλησε τον περασμένο χειμώνα.

Στα Μ. Καλύβια, αντιθέτως, η συζήτηση με τους κατοίκους στην αγορά, με τους ηλικιωμένους στο ΚΑΠΗ και με τους υπεύθυνους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ανέδειξε και πάλι τη σημασία που αποδίδει ο συνδυασμός στη μέγιστη δυνατή βελτίωση της καθημερινότητας στην περιφέρεια του Δήμου.
Οι περιοδείες και οι επαφές, όμως, δεν τελειώνουν, όταν υπάρχει η αποφασιστικότητα να στέκεται ένας Δήμος, αρωγός στην υγιή επιχειρηματικότητα. Έτσι, ο κ. Παπαστεργίου και μέλη του συνδυασμού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Αλιάγας ΑΕ, αλλά και τη βιοτεχνία «ΒΙΟΛΑΝΤΑ», όπου ο κ.  Κώστας Τζουρτζιώτης προέβη σε ενημέρωση για τις νέες εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησης αλλά και την ανοδική της πορεία.

kalybia_2 kalybia_3

Ολη αυτή η διαδρομή, δείχνει ξεκάθαρα ότι η όρεξη για δουλειά, ο προγραμματισμός και η ενασχόληση με τόσο διαφορετικά αντικείμενα, αποτελούν τα βασικά στοιχεία που θα συμβάλλουν στη νίκη. Όχι γιατί απλώς υπάρχει γνώση, διάθεση και μεράκι. Όχι γιατί απλώς όλα τα μέλη του συνδυασμού σημειώνουν, μαθαίνουν, οργανώνουν, εκπονούν σχέδια. Αλλά επειδή, όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου «ο Δήμος μας αξίζει ανθρώπους με όραμα. Ανθρώπους που θα δουλέψουν, που θα συνενώσουν δυνάμεις, που θα δημιουργήσουν ένα μέλλον άξιο σε έναν Δήμο με άπειρες δυνατότητες. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, γι’ αυτό θα πετύχουμε. Ο Δήμος Τρικκαίων είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα και να πάει Μπροστά!».