Οι υποψήφιοί μας

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ)

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι διπλοματούχος σύνθσης – ενορχήστρωσης, πτυχιούχος ανωώτερων θεωρητικών Ευρωπαϊκής μουσικής και πτυχιούχος πιάνου. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου καθώς επίσης και σε πλήθος συνεδρίων του εξωτερικού συνθέτοντας μουσική πρωτότυπη. Υπήρξε μαέστρος της χορωδίας ενηλίκων ΦΟΙΝΙΞ. Διακρίθηκε σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς σύνθεσης, λαμβάνοντας 1ο βραβείο και χρυσό μετάλλιο.

ΑΛΕΣΤΑ ΣΟΦΙΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΦΚΑ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στο συνοικισμό των Αγίων Αποστόλων. Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και μιλάει τέλεια την Αγγλική γλώσσα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το ρόλο της γυναίκας σε θέσεις ευθύνης καθώς και το ρόλο της στην πολιτική. Δούλεψε στην τράπεζα Probank ΑΕ από το 2004 έως το 2013 και σήμερα είναι υπάλληλος του ΕΦΚΑ στα Τρίκαλα. Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου και από το 2018 έως είναι Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων. Είναι παντρεμένη με το Θοδωρή Ντούμπα και έχει 2 παιδιά.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΪΟΣ (ΑΚΗΣ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε το 1985 στα Τρίκαλα. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2011 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του λογιστικό γραφείο. Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος των «Σακαφλιάδων» που από το 2013 ανέλαβε την “ανασύσταση” του ιστορικού σωματείου Α.Ο. Τρίκαλα. Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και σήμερα είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Αστική Ανάπτυξη» και Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1956 όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΙ Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων-Λογιστών. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το έτος 2015. Εκλέγεται συνεχώς επί χρόνια ως αιρετός της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, πρώην Αντινομάρχης και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Τρικάλων καθώς και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – Εμπορίου & Αγροτικής Ανάπτυξης τη τριετία 2014-2017.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΙΑ (ΛΕΥΚΗ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Έλκει την καταγωγή της από τον Πρόδρομο και διαμένει μόνιμα στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού με γνώσεις στην παροχή Α’ βοηθειών και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με το χώρο της υγείας. To 2013 εργάστηκε εθελοντικά επί 8μηνο ως συντονίστρια του προγράμματος του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας για το Ν. Τρικάλων, όπου εξετάστηκαν 4.000 γυναίκες (τεστ ΠΑΠ & μαστογραφία). Διετέλεσε τοπική σύμβουλος στο δημοτικό διαμέρισμα Κεφαλοβρύσου του Καποδιστριακού Δήμου Φαλώρειας. Το 2010 εξελέγη 2η επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Φαλώρειας του Δήμου Τρικκαίων με το συνδυασμό «Τρίκαλα-πόλη αναφοράς», ενώ το 2014 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννημένος το 1968 και έγγαμος με δυο παιδιά. Κάτοχος πτυχίου τουριστικών επαγγελμάτων και εξασκεί το επάγγελμα του υπαλλήλου υποδοχής εδώ και τριάντα χρόνια. Πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και επισιτισμού του Ν. Τρικάλων εδώ και δώδεκα χρόνια. Επίσης αποτελεί εκλεγμένο μέλος του εργατικού κέντρου Τρικάλων την τελευταία 12ετια καθώς και εκλεγμένο μέλος στην ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων δώδεκα συνεχόμενα χρόνια.
Δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο του ποδοσφαίρου ως διαιτητής.

ΑΥΓΕΡΟΥ-ΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργ. και Διοίκ. Επιχ/σεων του ΠΑΜΑΚ και από το 1989 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως οικονομολόγος – λογιστής φοροτεχνικός. Διετέλεσε πρόεδρος της «Αναπτυξιακής Εταιρείας» Ν. Τρικάλων, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής, μέλος ΔΣ του αθλ. σωματείου «ΖΕΥΣ», υπεύθυνη του Συλλόγου η «ΠΙΣΤΗ». Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κατά τη δεύτερη περίοδο της θητείας της δημοτικής αρχής Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ
Γεννήθηκε το 1959 στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε και εργάσθηκε στον ΟΤΕ. Διετέλεσε Προϊστάμενος Δομικών και Η/Μ Έργων, Προϊστάμενος Εγκαταστάσεων, καθώς και Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος στο Νομό Τρικάλων. Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Τμήματος των Εργαζομένων του ΟΤΕ Τρικάλων (2010-2013) & Αντ/δρος της Ένωσης Εργαζομένων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΟΤΕ Θεσσαλίας (2007-2010). Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας τη διετία 2016-2018.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΚΗΣ)

ΕΜΠΟΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Τρικάλων και στη συνέχεια απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως έμπορος υποδημάτων. Σήμερα διαθέτει τη δική του βιοτεχνία κατασκευής υποδημάτων και εμπορεύεται τα προϊόντα του στις λαϊκές αγορές. Διετέλεσε επί 8ετία μέλος ΔΣ του Συλλόγου πωλητών λαϊκών αγορών Τρικάλων.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ (ΦΡΥΝΗ)

ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι σχεδιάστρια μόδας τςη σχολής Pan-Sic και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε τοπικό αλλά και πνελλήνιο επίπεδο. Υπήρξε επιμορφώτρια της πρώην ΝΕΛΕ σε προγράμματα της ειδικότητάς της. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος κλαδικών εκθέσεων και παρουσιάσεων μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε πολλές επιχειρηματικές αποστολές. Το 2014 υπήρξε υποψήφια με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου στο Συμβούλιο τςη Τοπικής Κοινότητα Τρικκαίων.

ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Τελείωσε το 2ο Λύκειο αρρένων Τρικάλων και ακολούθως έλαβε πτυχίο βοηθού λογιστή. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση όπου και ανέλαβε ως ιδιοκτήτης της ομώνυμης βιοτεχνίας κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Διετέλεσε μέλος στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Τρικάλων καθώς επίσης Αντ/δρος & Γεν. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Σωματείου Κατασκευαστών Σιδήρου & Αλουμινίου Ν. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του κλάδου, καθώς επίσης και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων

ΓΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1973 στην Κρηνίτσα Τρικάλων, όπου και κατοικεί. Τελείωσε το ΤΕΛ Τρικάλων και ακολούθως φοίτησε στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Χανίων. Από το 1997 διατηρεί διαφημιστικό γραφείο στα Τρίκαλα. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδας και Γραμματέας Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 9ου ΔΣ Τρικάλων. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» του Δ.Παπαστεργίου. Είναι εντεταλμένος Σύμβουλός Κοιμητηρίων, ενώ από το 2014- 2018 ήταν Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Αστική Ανάπτυξη», καθώς και Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ποιότητας Ζωής τη διετία 2016-2018.

ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε στο Γλίνος Τρικάλων το 1964 όπου και μεγάλωσε.
Διατηρεί εμπορικό κατάστημα ειδών υγιεινής και πλακιδίων στα Τρίκαλα , επί εικοσαετίας.
Διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλίνους και επί δύο τετραετίες δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεγ.Καλυβίων με το συνδυασμό ``Δημοκρατικό Παρόν`` του Δημήτρη Ρεντζιά.

ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΝΙΝΑ)

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων. Έκανε σπουδές στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον κλάδο Διοίκησης Επιχειρήσεων και στην συνέχεια αποφοίτησε από την καλλιτεχνική σχολή ΑΚΤΟ στον τομέα της διακόσμησης. Εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις στην ΕΡΤ ΑΕ για 6 χρόνια, διοργανωνοντας εκδηλωσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, καθώς επίσης και επί 4 έτη στο Καταρ για λογαριασμό της κυβέρνησης. Σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

ΔΗΜΑ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΤΙΝΑ)

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΦΚΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων. πρ. Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών - Δημοσίων Σχέσεων-Απασχόλησης κ Τουρισμού, πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Θεάτρου. Διετέλεσε Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Τρικάλων από 2009 - 2015, Γραμματέας του Ινστιτούτου Εργασίας ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, Μέλος στο ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ Επικουρικού Ταμείου Ασφάλισης Φαρμάκου, Mέλος του ΔΣ της ΟΕΦΣΕΕ Ομοσπονδίας Φαρμάκου, Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακουπαλλήλων Τρικάλων από το 1999 -2015

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος της σχολής ΠΕΚΠΑ-ΕΚΑΒ και σήμερα εργάζεται ως Διασώστης στο ΕΚΑΒ Τρικάλων του οποίου υπήρξε Προϊστάμενος-Υπεύθυνος επί 16 συναπτά έτη. Συνδικαλιστής επί σειρά ετών στο χώρο του, διετέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ, καθώς και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

ΖΙΩΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1983 και αποφοίτησε από το 2o Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων. Μετά το πέρας των σπουδών του στη Σχολή Αστυφυλάκων, υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα, Κυκλάδες, Θεσσαλονίκη και από το έτος 2014 υπηρετεί στη Ομάδα Ζ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Το 2016 εκλέχτηκε Πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Νέων & Γονέων Άγιος Γεώργιος Ριζαριού, με σημαντικότατη δράση και συνεισφορά στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που δυσχέραιναν την καθημερινότητα στην συνοικία του Ριζαριού.

ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πυργετό. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εισήχθη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στην Πυροσβεστική Ακαδημία, απ’ όπου και αποφοίτησε με τον βαθμό του Πυροσβέστη Γενικών Υπηρεσιών. Αρχικά τοποθετήθηκε σε μάχιμες υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος για τη συνέχιση της εκπαίδευσής του και σήμερα υπηρετεί στον Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ληξουρίου Κεφαλονιάς. Είναι πιστοποιημένος στις Α’ βοήθειες και κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις διάσωσης και αντιμετώπισης αεροπορικών ατυχημάτων.

ΚΑΡΑΤΩΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Γεννήθηκε μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του σαν καθηγητής Μαθηματικών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Πληροφορική και επί χρόνια εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής σε δημόσια σχολεία του νομού, διδάσκοντας Πληροφορική αλλά και Μαθηματικά. Έχει διατελέσει Υποδιευθυντής στο 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» και είναι μέλος του συλλόγου Ιεροψαλτών ν. Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κέμου και έχουν μια κόρη τη Μαριέλα Καρατώλου η οποία είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΚΑΤΑΒΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΟΛΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1986 και είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη περίοδο των σπουδών του ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση στις φοιτητικές οργανώσεις. Από το 2015 διατηρεί στα Τρίκαλα τεχνικό γραφείο και ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα, ενώ εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνου μηχανικού στον Ε.Α.Σ Τρικάλων και στην ΤΡΙΚΚΗ. Παράλληλα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ Δυτικής και Κεντρικής Θεσσαλίας και το 2018 εκπροσωπεί τον κλάδο του από τη θέση του αντιπροέδρου ΤΕΕ Ν. Τρικάλων.

ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Τρικάλων και στη συνέχεια έλαβε πτυχίο προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και πτυχίο δημοσιογραφίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2001 παρακολούθησε επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Βασικές έννοιες της χρηματιστηριακής αγοράς» από το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

ΚΙΟΣΣΕ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα . Είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και τα τελευταία έξι χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κέντρο των Τρικάλων διατηρώντας κατάστημα με ξύλινα οικολογικά παιχνίδια. Στόχος και επιθυμία της είναι να δει την πόλη και τα χωριά μας να εξελίσσεται και ως ενεργός πολίτης θέλει να συμβάλλει και να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια σε πολλά επίπεδα.

ΚΟΤΡΩΝΗ-ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
Είναι πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του ΕΑΠ. Εξασκεί επάγγελμα ως ιδιώτης οδοντίατρος στην πόλη των Τρικάλων από το 1986. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μέλος του ΔΣ του Ε.Μ.Ο.Τ., μέλος του Δ.Σ του παραρτήματος της Ελληνικης Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Τρίκαλα, εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι παντρεμένη με τον ορθοπεδικό Γεώργιο Μπαλοδήμο και μητέρα δύο παιδιών, της Χρυσάνθης (ιατρός) και του Στέργιου (πολιτικός μηχανικός).

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΤΟΜΗΣ)

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ (ΤΥΡΑΣ)
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Δημοτικής επιχείρησης «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ» και της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τρικκαίων, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν.Τρικάλων και Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν.Τρικάλων. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα». Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Τουρισμού – Απασχόλησης & Καινοτομίας επί 20μηνο κατά την πρώτη περίοδο της θητείας της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ
Γεννήθηκε το 1976 στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και επέστρεψε σε ηλικία 30 ετών στην γενέτειρά του όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εναέριων Υπογείων Δικτύων και Εγκαταστάσεων. Ασχολήθηκε με το εμπόριο και την διοργάνωση εκδηλώσεων ενώ από το έτος 2004 προσλήφθηκε ως Τεχνικός της ΔΕΗ όπου κα εργάζεται μέχρι σήμερα. Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκάιων και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ποιότητας Ζωής. Είναι Πρόεδρος της Αναπτυξιακής ΑΕ «e-Trikala» καθώς και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης

ΛΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1968 στην Γερμανία και σε ηλικία 12 ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Τρίκαλα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Γερμανία. Σήμερα διατηρεί ιατρείο στην πόλη των Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την με την Βάσω Ζαχαράκη Νηπιαγωγό-Ψυχολόγο και έχουν τέσσερα παιδιά. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών του Ν. Τρικάλων. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου και από το Μάρτιο 2017 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΛΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1984. Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA, με κατεύθυνση τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Επιχειρηματικά ασχολείται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά συστήματα), ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στην πρωτογενή παραγωγή. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων το 2014. Το 2016 ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑ Τρικάλων, ενώ από τον Μάιο του 2018 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης.

ΜΑΡΔΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και διαμένει. Μετά την αποφοίτησή της από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ επέστρεψε στα Τρίκαλα και ανέλαβε υπηρεσία υπάιθρου στο Π.Ι. Θεόπετρας. Το 2004 έλαβε την ειδικότητα της ιατρικής Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, σαν ιδιώτης ιατρός. Τακτικό μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας με συμμετοχή σε συνέδρια. Έχει παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών εργασιών & ανακοινώσεων. Από το 2007 ασχολείται ενεργά με την υποστήριξη της διάδοσης της ιδέας της δωρεάς μυελού των οστών, σε συνεργασία με ΜΚΟ.

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΕΡΗ)

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Γεννήθηκε το 1980 στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί. Σπούδασε δημοσιογραφία, τηλεπαρουσίαση και δημόσιες σχέσεις. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα ΜΜΕ κάνοντας ραδιόφωνο και αρθρογραφώντας σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι συγγραφέας λογοτέχνης των εκδόσεων Όστρια και τα βιβλία της έχουν ταξιδέψει και αναγνωστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος του συλλόγου Βορείου Ελλάδος «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΈΣ» και δρα με τις θεατρικές φιλανθρωπικές της παραστάσεις σε σκηνοθεσία και διασκευή της ίδιας. Είναι μητέρα δύο διδύμων κοριτσιών 14 ετών.

ΜΗΤΣΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΕΛΕΝΗ (ΒΑΣΙΛΕΝΑ)

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού - Παιδείας & Νεολαίας. Είναι αντ/δρος του Μουσείου Τσιτσάνη, εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού καθώς και για τη στήριξη και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων. Είναι αντ/δρος του Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου και ασχολείται με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά. Στο δρόμο κυκλοφορεί σε δύο τροχούς.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονία των Σεισμόπληκτων στα Τρίκαλα. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο γιών. Μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών ολοκλήρωσε τη νοσηλευτική εκπαίδευση. Έχει απασχοληθεί στον κλάδο πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε τοπική υπεραγορά τροφίμων. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τη φροντίδα, βοήθεια και υποστήριξη σε μονάδα προσφύγων. Είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 24ου σχολείου Τρικάλων .

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα και διαμένει στη συνοικία της Αγίας Τριάδας. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ στον τομέα Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια του κλάδου της σε Δανία και Κύπρο με θέμα την ανάπτυξη πολυμέσων & εφαρμογών και την τραπεζική εξυπηρέτηση με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων και Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Μορφωτικού Συλλόγου συνοικίας Αγίας Τριάδας. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 υπήρξε υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων.

ΜΠΕΗ ΖΩΗ (ΤΖΙΝΑ)

ΜΟΡΦΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών χώρων, με μεταπτυχιακές σπουδές στη μελέτη ξενοδοχειακών μονάδων. Από το 1999 διατηρεί τεχνικό γραφείο στα Τρίκαλα ασκώντας το επάγγελμα της Μορφολόγου-Διακοσμήτριας και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει επιτυχώς πληθώρα έργων στην πόλη μας. Είναι εκλεγμένο μέλος το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων από το 2017 και εκπρόσωπος στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

ΜΠΕΛΤΣΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου διαμένει μόνιμα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2007 έως 2018, διετέλεσε Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων. Εμπνεύστηκε και δημιούργησε Εθελοντική Ομάδα Μαθητών μετέπειτα Εθελοντική Ομάδα Νέων, πραγματοποιώντας πολλές δράσεις, προσφέροντας κοινωνικό έργο στους τομείς της υποστήριξης των Ευπαθών ομάδων, της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας. Ασχολείται με θέματα αθλητισμού καθώς είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Εναλλακτικού Αθλητισμού Τρικάλων. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ-ΜΠΑΓΛΑΤΣΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε το έτος 1966 στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Τρικάλων και ασχολήθηκε με την παραγωγή ανθοκομικών προϊόντων. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 26ου ΔΣ και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελακίων Τρικάλων.

ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ-ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Η Νικολέτα Μπρουζούκη είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής και μάχιμη δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων. Διετέλεσε στο παρελθόν, για 8 χρόνια, δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, αλλά και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου την δημαρχιακή περίοδο 2003-2010. Έχει πλούσια κοινωνική δράση και για έναν χρόνο κράτησε το τιμόνι του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στη μεταβατική του εποχή, φέρνοντας εις πέρας ένα σημαντικό έργο. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Νίκο Αλεξίου και είναι μητέρα δύο παιδιών.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972. Αποφοίτησε το 2000 από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και από το έτος 2002 έως σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Δικηγόρος, εγγεγραμμένος στον Δικηγορικό Σύλλογο του Πρωτοδικείου Τρικάλων . Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΝΤΙΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ
Γεννήθηκε το 1968 στα Τρίκαλα. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών και ασκεί το επάγγελμα του Ταξιδιωτικού Πράκτορα. Λόγω της αγάπης του για τα κοινά υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος του πρώην Δήμου Φαλώρειας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων καθώς επίσης και ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων της περιοχή μας. Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Περιβάλλοντος & Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΠΑΖΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΣΕ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Μονή Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα και της τοπικής ομάδας «ΑΡΗΣ» και σήμερα εργάζεται στον ΟΣΕ. Εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος από το 2006 και στο παρελθόν διετέλεσε Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Τρικκαίων. Το 2014 εκλέχτηκε ξανά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου και διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Τρικάλων. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1973 και κατάγεται από το χωριό Βαλκάνο του Δήμου Πύλης. Το 1995 έλαβε το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ και από το 1997 ασκεί ενεργή και μάχιμη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, όπου και εξελέγη δύο φορές ως μέλος του ΔΣ. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πινδέων, καθώς επίσης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης (2011-2012). Υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο. Φλαμουλίου έχοντας ενεργό ρόλο στην συγχώνευση και την επανασύσταση της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ σήμερα είναι Γ. Γραμματέας του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών.

ΠΙΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, όπου και δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά στον τομέα του ψηφιακού marketing και επικοινωνίας. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με μοναδικό του όπλο τα όνειρα, τις προσδοκίες και το όραμα για τη βελτίωση και αλλαγή της πόλης και των χωριών μας, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες.

ΡΟΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΦΟΡΗΣ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα όπου και διαμένει. Σπούδασε Οικονομικά στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και από το έτος 2010 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε υποψήφιος το 2013 στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2010 είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δέσης. Το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου. Διετέλεσε Πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας e-Triikala τη διετία 2014-2016, ενώ από το έτος 2018 είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων.

ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Τρικάλων. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα Οφθαλμολογίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα ως χειρουργός οφθαλμίατρος από το 1999. Διατέλεσε ιατρός του ΙΚΑ Τρικάλων και ιατρός του ΤΕΒΕ Τρικάλων. Διετέλεσε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου 2005-2006, αντινομάρχης Υγείας – Πρόνοιας – Παιδείας – Εμπορίου 2009-2010 και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων 2011-2014. Διετέλεσε πρόεδρος των Ιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων.

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλονέρι. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων απ’ όπου έλαβε πτυχίο στην ειδικότητα μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών του Τομέα Μηχανολογίας. Ολοκλήρωσε επιτυχώς την παρακολούθηση πιστοποιημένου σεμιναρίου μελισσοκομίας από το Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος πωλήσεων σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών.

ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Β. ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Β. Φυσικοθεραπευτής. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε σε πρότυπα ιδιωτικά εργαστήρια φυσικοθεραπείας. Επί σειρά ετών συνεργάστηκε με αρκετούς αθλητικούς συλλόγους ως μέλος της φυσιοθεραπευτικής ομάδας Από τον Μάρτιο του 2010 έως σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικό Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης με συνεχή ενημέρωση για όλες τις τελευταίες θεραπευτικές εξελίξεις στον χώρο της υγείας. Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ. Είναι παντρεμένος με την Δώρα Κόρδα και πατέρας 3 παιδιών.

ΤΖΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974. Είναι Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο σχεδιασμό και τη διαχείριση έργων. Εργάστηκε στην κατασκευή δημόσιων έργων και στον έλεγχο αναπτυξιακών προγραμμάτων ως στέλεχος της Μονάδας Οργάνωσης Διαχείρισης του υπουργείου Οικονομίας. Ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων στην Αθήνα και τα Τρίκαλα. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.

ΤΖΙΩΡΤΖΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Το 2004 αποφοίτησε από τη Σχολή Λογιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και το έτος 2007 προσλήφθηκε ως ειδικός φρουρός στην ΕΛ.ΑΣ. Από το έτος 2011 υπηρετεί ως αστυφύλακας στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, καταλαμβάνοντας οργανική θέση στην υπηρεσία του.

ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα Καλαμπάκας το 1964, κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Σήμερα ζει στην συνοικία Λεπτοκαρυά του Δήμου Τρικκαίων. Διδάκτωρ (Dr) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής», των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Δημοκρίτειου Θράκης, εργάζεται ως δάσκαλος σε δημόσιο σχολείο και είναι Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ριζώματος Τρικάλων. Διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου στην Α΄ Εθνική Κατηγορία καθώς και μέλος σε αρκετά πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία των Τρικάλων. Είναι Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Τρίκαλα απ’ όπου και κατάγεται. Είναι απόφοιτος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, με ειδίκευση στην εκπαίδευση με μαθησιακές λεκτικές δυσκολίες και πρόσφατα, στον τομέα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων του Ε.Κ.Π.Α. Είναι πτυχιούχος Ανωτέρων Θεωρητικών, καθώς επίσης κατέχει και πτυχίο Αρμονίου. Ενεργό μέλος στους Εθελοντές του Δήμου Τρικκαίων και μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της ειδικότητάς της και ποικίλα στο Κέντρο Δια βίου Μάθησης του Δήμου Τρικκαίων. Ασχολείται με τον χορό και συμμετέχει ενεργά σε ποικίλες, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΦΛΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980. Αποφοίτησε από την Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και σήμερα είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα ‘’Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση’’ του ΤΕΙ Λάρισας.. Το 2014 εκλέχτηκε με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου ως μέλος τη Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,/Τοπική Διοίκηση Τρικάλων, καθώς και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας.

ΨΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Γεννήθηκε στο Βαλτινό το 1956. Είναι παντρεμένος με την Κυράτσω Πινακούλια (εκπαιδευτικός) και πατέρας τριών παιδιών . Είναι πτυχιούχος σχολής Λογιστών και από το 1979 διατηρεί Λογιστικό και Ασφαλιστικό γραφείο στην πόλη των Τρικάλων. Το 2002 εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καλλιδένδρου, το 2006 ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος και το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων. Συμμετείχε στην αρχική επιτροπή απογραφής συνένωσης των Καποδιστριακών Δήμων, ενώ σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου και της επιτροπής εκτίμησης ακινήτων. Από το 2011 έως σήμερα είναι επίσης τακτικό μέλος του Δ.Σ. της e-Trikala Α.Ε.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΙΩΤΙΔΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΛΕΒΕΝΤΗ-ΚΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και κατοικεί στο Μεγαλοχωρι. Απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Η/Υ, εργάζεται στη ΔΟΥ Τρικάλων. Διετέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου. Μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου. Αντιπρόεδρος Μουσείου Τσιτσάνη (2014-2016), Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (2016-2018), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και των Σχ. Επιτροπών (2014 έως σήμερα). Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Καρά και έχει δύο γιούς.

ΜΠΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι κάτοχος πτυχίων Κλασσικής Φιλολογίας και Μεσαιωνικής & Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, καθώς και φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία – Λαογραφία», κατεύθυνση Λαογραφίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθων και εργασιών. Είναι ενεργό μέλος Λαογραφικών, Χορευτικών, Πολιτιστικών Συλλόγων και της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων, ενώ από το 2017 είναι χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγακίου.

ΠΑΠΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Κατάγεται από τη Χρυσαυγή Τρικάλων. Σπούδασε Βοηθός Μικροβιολόγου στη Σιβιτανίδειο Σχολή Αθηνών. Έχω εργαστεί στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Εστιαιώτιδας. Από το έτος 1999 έως και σήμερα διατηρεί κατάστημα με άνθη – φυτά (ανθοπωλείο) επί της οδού Μιαούλη & Αλβανικού Μετώπου.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΒΕΡΒΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε το 1960 στο Βαλτινό Τρικάλων, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών. Διετέλεσε στο παρελθόν μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της πρώην Κοινότητας Βαλτινού, αλλά και μέλος του τοπικού Εκπολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου.

ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε στη Φωτάδα Τρικάλων όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και εργάζεται σε μεγάλη συνεταιριστική βιομηχανία. Διακρίνεται για την μαχητικότητά της στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιφέρειας και τυγχάνει καλή γνώστης των τοπικών προβλημάτων της περιοχής. Διατέλεσε πρόεδρος Δ.Σ. και Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Καλλιδένδρου. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Καλλιδένδρου με το συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου. Τη διετία 2016-2108 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Β΄Τομέα.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΙΑΚΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ

ΑΓΡΟΤΗΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1955. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 1985 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό (Γερμανία) στο χώρο της εστίασης, όπως και στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα με δενδροκαλλιέργειες. Διετέλεσε Δήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Κόζιακα (2007-2010). Εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Κόζιακα του Δήμου Τρικκαίων από το 2010. Τη διετία 2014-2016 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Β’ Τομέα, κατά τόπον θέση ευθύνης που για πρώτη φορά καθιέρωσε η δημοτική αρχή του Δ. Παπαστεργίου από την εφαρμογή του σχεδίου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γοργογύρι Τρικάλων όπου και τελείωσε το σχολείο. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των οικοδομικών εργασιών επάγγελμα το οποίο ασκεί μέχρι σήμερα. Το 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου τςη Κοινοτητας Γοργογυρίου με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου ``Επανεκκίνηση Τώρα`` Είναι επί σειρά ετών επίτροπος του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Γοργογυρίου.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΚΕΦΑΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αγία Κυριακή Τρικάλων, όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος ΤΕ Γεωπόνος και εργάζεται από το 2006 στον ιδιωτικό τομέα, συγχρόνως είναι και παραγωγός αγροτικών προιόντων. Είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ) του τοπικού τμήματος ΛΑΡΙΣΑΣ. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέων του πρώην καποδιστριακού Δήμου Μεγάλων Καλυβίων.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκε στα Μ. Καλύβια όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Σία Φαράκη και έχουν ένα γιο. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και πτυχιούχος της ανώτερης σχολής ποδοσφαίρου Βελιγραδίου. Εργάστηκε σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας στο χώρο των ηλεκτρικών, καθώς και τραγουδιστής. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης κεντρικού café. Εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Α’ Τομέα της περιφέρειας, θέση ευθύνης που για πρώτη φορά καθιερώθηκε επί δημοτικής αρχής Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΛΗΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΖΑΡΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ-ΚΑΝΑΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε το 1956 στον Παλαιόπυργο Τρικάλων όπου και διαμένει. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων ως Προϊστάμενος του τμήματος Διοικητικών Θεμάτων. Αρθρογραφεί από μακρού στον τοπικό τύπο με πολιτική και κοινωνική θεματολογία. Εκλέχτηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2014 με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» του Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΔΗΜΟΥΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Γεννήθηκε στο Ελληνόκαστρο και διαμένω μόνιμα στα Τρίκαλα. Σπούδασε Νοσηλευτική Τραυματολογία και σήμερα παρακολουθεί των Β' κύκλο σπουδών Διοίκησης και Οικονομίας. Υπήρξε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2014 με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου ως υποψήφια εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Ελλληνόκαστρου. Είμαι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

ΛΑΣΠΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δάσκαλος). Γεννήθηκε στο Ρίζωμα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσε έφεδρος Αξιωματικός Πυροβολικού. Εργάστηκε 9 χρόνια σε Ολλανδία και Γερμανία, έχοντας για 4 χρόνια και τη δική του μικρή επιχείρηση. Το 2001-2006 αποσπάστηκε ως δάσκαλος στο δίγλωσσο 1ο Κρατικό Ευρωπαϊκό Δημοτικό Σχολείο Βερολίνου. Το 2006 κατήλθε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Παραληθαίων, καταλαμβάνοντας τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2010 & το 2014 στο Δήμο Τρικκαίων. Από 1-3-2017 εκτελεί χρέη Αντιδημάρχου Α΄τομέα του Δήμου Τρικκαιων. Μιλάει πολύ καλά Γερμανικά, αρκετά καλά Ολλανδικά και καλά Αγγλικά.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΛΩΡΕΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΚΩΤΟΥΖΑ-ΤΣΙΑΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο Τρικάλων και διαμένει μόνιμα στο Διαλεκτό του πρώην Δήμου Φαλώρειας. Είναι πτυχιούχος νοσηλεύτρια και εργάστηκε επί πολλά έτη στον ιδιωτικό τομέα, ενώ σήμερα εργάζεται στο γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Έχει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση καθόσον από το 2014 είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου στο Διαλεκτό εκλεγείσα με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ
Γεννήθηκε το 1969 στο Μόναχο της Δ. Γερμανίας και είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής Σχολής. Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. Υπήρξε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Φαλώρειας και έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φαλώρειας. Εκλεγμένο Μέλος επί δυο τριετίες στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών καθώς και στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, στο οποίο διετέλεσε και μέλος του ΔΣ. Εκλεγμένος στο Σωματείο ταχυδρομικών Θεσσαλίας και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών Ελλάδος, ενώ από το 2018 είναι Πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΛΤΑ Ν. Τρικάλων.

ΣΚΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΑΓΡΟΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1982 στη Μεγάρχη όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 2ου ΤΕΕ με κατεύθυνση στον κλάδο Γεωπονικής. Μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια και αυτό είναι το επάγγελμα που σήμερα εξασκεί, αγωνιζόμενος σκληρά ενάντια στις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε. Ασχολήθηκε από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, δραστηριότητα την οποία συνεχίζει και σήμερα παίζοντας σε ερασιτεχνικές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων του Νομού μας.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Δ. Τρικκαίων

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα με καταγωγή από τη Τζούρτζια Ασπροποτάμου. Αποφοίτησε απο το 3ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων το 2004 και κατατάχθηκε στη σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης. Από το 2006 έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Αθήνας όπως Άμεση Δράση/Ομάδα ``Ζ``, Αντιτρομοκρατική, Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων. Το 2014 προήχθει, κατόπιν εξετάσεων, στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων κεντρικής Ελλάδας της Ε-65.

ΓΚΟΡΙΤΣΑ-ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΑΣΚΑΛΑ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1971 όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται ως δασκάλα. ‘Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Φρούριο”. Είναι εκλεγμένο μέλος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι Αντιπρόεδρος από το 2014 της Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό ``Επανεκκίνηση Τώρα`` του Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΓΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ)

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968 όπου και διαμένει. Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής του ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα στην πετοσφαίριση και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Τρικάλων και είναι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών πετοσφαίρισης. Υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος πυρήνα κλιμακίου πετοσφαίρισης στο Ν. Τρικάλων, ενώ από το Μάρτιο 2015 ίδρυσε την ομάδα «Άμιλλα» η οποία πρωταγωνιστεί στο χώρο του βόλεϊ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΣΚΡΕΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Σχολής μεθοδολογίας ιστορίας και θεωρίας της επιστήμης (Φιλοσοφική) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Εργάστηκε επί πολλά έτη ως υπάλληλος γραφείου και λογιστηρίου σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και ως ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης.

ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΑΤΕΙ Λάρισας. Το 2010 προσλήφθηκε στη Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων όπου και εργάστηκε μέχρι την κατάργηση της υπηρεσίας, οπότε και μετατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στο Μενίδι. Υπήρξε μέλος του Πανελληνίου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών καθώς και ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ενσωμάτωση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών στις υπάρχουσες κατηγορίες προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

ΖΑΧΕΙΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πυργετό Τρικάλων. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Αλεξανδρή, καθηγητή Φιλόλογο των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» και έχει τρία παιδιά. Τελείωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. και σήμερα εργάζεται ως Γυμνάστρια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως προπονήτρια τένις στον όμιλο αντισφαίρισης Τρικάλων. Έχει δουλέψει σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και υπήρξε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού Τρικάλων. Το 2014 εκλέχτηκε μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΝΗΣ ΖΗΣΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρικάλων και σπούδασε καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Σήμερα εργάζεται ως γυμναστής στην Α’θμια εκπαίδευση και ως προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας «ΑΡΗΣ» Αγίας Μονής στην οποία αγωνίστηκε επί 20ετία. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΚΑΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)

ΔΑΣΚΑΛΑ
Γεννήθηκε στην Πηγή και διαμένει στον Πυργετό Τρικάλων. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Από το 1998 εργάζεται σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε ευρωπαϊκά σχολικά προγράμματα. Είναι παντρεμένη με τον Κατέ Γεώργιο και έχουν δύο παιδιά.

ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1982 στον Πυργετό και αποφοίτησε από το 6ο Γενικό λύκειο Τρικάλων. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων. Το 2009 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και τώρα υπηρετεί στην Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων. Εκλέχτηκε το 2014 σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων με το συνδυασμό ``Επανεκκίνηση Τώρα`` του Δημήτρη Παπαστεργίου και είναι ενεργό μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Πυργετού. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΚΟΣΒΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στον Πύργο Τρικάλων. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο και εισήλθε κατόπιν Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Σήμερα, υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ με τον βαθμό της Αρχιφύλακα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Το 2013 εκλέχθηκε αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

ΛΑΖΑΡΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1976. Είναι αδειούχος ηλεκτρολόγος – εγκαταστάτης και έχει επί χρόνια ασκήσει το επάγγελμα στο ιδιωτικό τομέα. Από το 2016 εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στον Δήμο Καμένων Βούρλων. Από το έτος 2013 είναι μέλος της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων και τα 2 τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος αυτής. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 ανήλικων αγοριών.

ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΕΠΕΝΔ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα . Οικονομολόγος-Επενδυτικός σύμβουλος, Εκπ/κός στο Δ.ΙΕΚ και στο Κ.Δ.Β.Μ Τρικάλων. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα ‘’Διοίκηση Μονάδων Υγείας ‘’ του ΕΑΠ. Μέλος Δ.Σ ΔΕΥΑΤ & στο ΝΠΔΔ ΄΄Σχολική Επιτροπή Β’θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρικκαίων΄΄ και στην Αστική Ανάπτυξη Τρικάλων (2014-2019). Διετέλεσε Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων &Κηδεμόνων του 6ου Γυμν. και του 26 Δημ. Σχολείου Τρικάλων. Γεν Γραμματέας στον Α.Σ Ασκληπιός (βόλει). Εκλεγμένος στην Διευρυμένη Κοιν. Ασπροποτάμου (1999-2003) καθώς και Υπευθ. Δ. Σχέσεων στην ιστορική Φ.Α.Τ.Α (2010-2013). Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το 2014 εκλέχτηκε με το συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων.

ΛΟΥΛΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1983. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Τρικάλων, στις ειδικότητες Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων & Βιομηχανικών Κτιρίων και Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων, στην οποία και αρίστευσε. Εργάστηκε στο αντικείμενο του στον ιδιωτικό τομέα και το 2008 κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικός Φρουρός, όπου υπηρετεί εώς και σήμερα με το βαθμό του Αστυφύλακα. Είναι εκλεγμένος στην τοπική κοινότητα Κονισκού-Καλοχωρίου Καλαμπάκας και ενεργό μέλος του «Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου».

ΜΟΣΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1958 και μεγάλωσε στη Λεπτοκαρυά όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Εργάστηκε ευδόκιμα στην καθαριότητα του Δήμου Τρικκαίων και σήμερα είναι συνταξιούχος ΟΤΑ. Ακόμη και σήμερα φροντίζει ανιδιοτελώς τη γειτονιά του και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Λεπτοκαρυάς ως επίτροπος. Είναι πατέρας 5 παιδιών και ευτυχής παππούς.

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Γεννήθηκε το 1953 στο Γοργογύρι Τρικάλων και μεγάλωσε στο Φλαμούλι. όπου και διαμένει μόνιμα. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές ακολούθησε το δρόμο του επαγγέλματος στο εμπορικό ναυτικό ως μηχανικός, εργαζόμενος επί πολλά έτη σε κρουαζιερόπλοια του εσωτερικού & εξωτερικού, μέχρι την συνταξιοδότησή του με το βαθμό του Ύπαρχου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε ως έφεδρος Λοχίας στην Α’ Μοίρα Καταδρομών και έλαβε μέρος στη ζώνη των πολεμικών επιχειρήσεων της Κύπρου. Εκπροσωπεί στο Ν. Τρικάλων τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ - 74.

ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ
Γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο. Από το 1992 διαμένει μόνιμα στα Τρίκαλα και εργάζεται ως Νοσοκόμος στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου εργαζομένων, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων και υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του Συλλόγου με πλούσια φιλανθρωπική δράση. Είναι μέλος του ΔΣ του αθλητικού συλλόγου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» volleyball και αρχηγός του γυναικείου τμήματος.

ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1992 και αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Τρικαλων . Το 2010 εισήλθε κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων στην σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Γρεβενών . Σήμερα υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ στο βαθμό του Αστυφύλακα. Το Δεκέμβριο 2015 εξελέγει στο ΔΣ του Ευεργετικού Συλλόγου ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ «Άγιοι Αναργυροι» ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Υπήρξε μέλος του χορευτικού ομίλου Τρικάλων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ». Το 2014 εκλέχτηκε Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων με το Συνδυασμό ``Επανεκκίνηση Τώρα`` του Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1974 στα Τρίκαλα, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη με τον Άρη Μπίζιο, έμπορο. Το 1998 αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του Α.Π.Θ. Άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου ολοκληρώνοντας παράλληλα σπουδές της στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Το ενδιαφέρον της στην εκπαίδευση την οδήγησε σε συμμετοχή της σε γραπτό διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ και από το 2017 εργάζεται ως εκπαιδευτικός Νομικός σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα φοιτά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γεννήθηκε το 1993 στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί έως σήμερα. Αποφοίτησε από το 2ο Επαγγελματικό Λυκειο Τρικάλων με πτυχίο οικονομία και διοίκηση. Δραστηριοποιείται ως μέλος του Δ.Σ. ιππικού συλλόγου Βουκεφάλα καθώς και στο Δ.Σ. στην λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στα Τρίκαλα με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή Ασπροποτάμου. Μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εισήχθη το έτος 2000 στη Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, απ’ όπου αποφοίτησε στο 2002 με το βαθμό του Αστυφύλακα. Έκτοτε υπηρέτησε στο Τμήμα Τροχαίας Κηφησιάς, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και κατόπιν στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών Αθηνών, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα.

ΣΙΑΦΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΥ)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Σχεδιασμό & Κατασκευή Υπόγειων Έργων (ΕΜΠ). Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε εταιρεία συμβούλων μηχανικών και στο ιδιωτικό της γραφείο. Σήμερα είναι υπάλληλος ΟΤΑ Ά βαθμού. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων. Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ (2016) και είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας (2016 έως σήμερα). Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων από το 2014.

ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΕΣΣΑ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο και είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής. Συμμετείχε σε πλήθος νοσηλευτικών και ιατρικών συνεδρίων και είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίες με ευαισθησίες και δράση προσφοράς. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

ΤΣΙΑΝΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, με καταγωγή από το Γοργογύρι Τρικάλων. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Τρικάλων και είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Από το 2001 εργάζεται ως καθηγήτρια Κοινωνιολογίας σε σχολεία του νομού