ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

 

ADAMOS BASILISΑΔΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.
Είναι Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής  Ιωαννίνων. Φιλόλογος  στο 7ο Λύκειο Τρικάλων.
Ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Εστιαιώτιδας (1999-2000) προώθησε τον βοτανικό κήπο και τον συνεταιρισμό γυναικών σε συνεργασία με το ΚΕΝΑΚΑΠ.
Από το 2011 είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου.

 

 

 

ALESTA SOFIAΑΛΕΣΤΑ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στους Αγίους Αποστόλους Τρικάλων. Είναι τελειόφοιτη της σχολής  Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε ως υπάλληλος και στη συνέχεια ως προϊσταμένη των τμημάτων καταθέσεων, κίνησης κεφαλαίων και εισαγωγών-εξαγωγών σε ιδιωτική Τράπεζα στα Τρίκαλα, από το 2004 έως το 2012, από την οποία και αποχώρησε λόγω διορισμού της  στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με θεμα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την ενίσχυση συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, τις χρηματοοικονομικές και τραπεζικές  διαδικασίες και την δημόσια διοίκηση.

 

 

ANASTASIOY AKISΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΪΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1985 στα Τρίκαλα.
Είναι Πτυχιούχος  του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2011 δραστηριοποιείται ως οικονομολόγος σε ιδιωτική ΑΕ και ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του λογιστικό γραφείο. Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος των «Σακαφλ­­ιάδων» που από το 2013 έχει αναλάβει μαζί με πολλούς φιλάθλους της ομάδας την “ανασύσταση” του ιστορικού σωματείου Α.Ο. Τρίκαλα.

 

 

 

ANASTASIOY XRHSTOSΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1956 όπου και ζει μέχρι σήμερα.
Είναι Πτυχιούχος ΤΕΙ Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων-Λογιστών.
Εργάζεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, πρώην Αντινομάρχης και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Τρικάλων.

 

 

 

ANTHOPOYLOS LEONIDASΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1974.  Είναι Πτυχιούχος και Διδάκτωρ του Τμήματος Πληροφορικής Α.Π.Θ. Από το 2009 είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Διετέλεσε εμπειρογνώμων του ΥΠΕΞ σε θέματα ψηφιακής διπλωματίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στέλεχος της Α.Ε. «Η Κοινωνία της Πληροφορίας», επιστημονικός υπεύθυνος σε μεγάλα έργα πληροφορικής, ενώ απασχολήθηκε σε πλήθος εταιρειών και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

 

 

 

AVGEROY ELENHΑΥΓΕΡΟΥ-ΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργ. και Διοίκ. Επιχ/σεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και από  το 1989 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως οικονομολόγος – λογιστής φοροτεχνικός. Διετέλεσε πρόεδρος της «Αναπτυξιακής Εταιρείας» Ν. Τρικάλων, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής, μέλος ΔΣ του αθλ. σωματείου «ΖΕΥΣ», υπεύθυνη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις η «ΠΙΣΤΗ» στους Ν. Τρικάλων & Καρδίτσας.

 

 

 

BASTAROYXAS DHMHTRHSΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1959 στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων.
Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε και εργάσθηκε στον ΟΤΕ. Διετέλεσε Προϊστάμενος Δομικών και Η/Μ Έργων, Προϊστάμενος Εγκαταστάσεων, καθώς και Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος στο Νομό Τρικάλων. Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Τμήματος των Εργαζομένων του ΟΤΕ Τρικάλων (2010-2013) & Αντ/δρος της Ένωσης Εργαζομένων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΟΤΕ Θεσσαλίας (2007-2010).

 

 

 

unnamedΒΑΡΩΝΗ ΛΟΥΙΖΑ-ΜΑΡΙΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1990 όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο  ΙΕΚ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ» στο τμήμα Διακόσμησης.  Από το 2008 εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας της που ασχολείται με Μάρμαρα-Γρανίτες και το 2013 δημιούργησε την δική της επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα Τζακιών –ειδών θέρμανσης.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΓΑΛΛΟΥ-ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1962 στο Μαυρέλι Καλαμπάκας όπου τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νηπιαγωγός και εργάστηκε ως Προϊστάμενη του Τμήματος Ιδιωτών και Καταθέσεων σε ιδιωτική Τράπεζα των Τρικάλων.Υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων από τον Οκτώβριο του 2006 με το συνδυασμό «Πόλις Όλων», ο οποίος στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

 

GKOYMAS BAGGELISΓΚΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου  διαμένει και είναι πατέρας ενός παιδιού.
Απόφοιτος του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Φιλόλογος – Φροντιστής Μ.Ε.
Είναι ερευνητής γλωσσολογίας (τοπικές διάλεκτοι της ελληνικής γλώσσας), μέλος του Δ.Σ. του  Συλλόγου Φροντιστών  Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και Μέλος του Συλλόγου Δρομέων  Ν. Τρικάλων.

 

 

 

GOYLAS XRHSTOSΓΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Γεννήθηκε το 1973 στην Κρηνίτσα Τρικάλων, όπου και κατοικεί.
Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρικάλων – τμήμα Ηλεκτρονικών – και ακολούθως φοίτησε στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Χανίων.
Από το έτος 1997 διατηρεί διαφημιστικό γραφείο στα Τρίκαλα. Είναι  Μέλος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας  Βορείου Ελλάδας και Γραμματέας Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημ. Σχολείου Τρικάλων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος κλαδικών σεμιναρίων καθώς και σεμινάρια επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων.

 

 

 

DHMA NTINAΔΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι αδειούχος Βοηθός Φαρμακείου και εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι γραμματέας στο Δ.Σ του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ/Παράρτημα Θεσσαλίας, μέλος  στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδος, μέλος στο  Δ.Σ του Επικουρικού Ταμείου Ασφάλισης Φαρμάκου Ελλάδος.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Βοηθών Φαρμακείου & Φαρμακοϋπαλλήλων  Τρικάλων & Καρδίτσας.
Από το 2009 είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων.

 

 

 

ZHSHS EYAGGELOSΖΗΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1989 στα Τρίκαλα και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο το 2007. Παρακολούθησε μαθήματα ηλεκτρολογίας και το 2009 κατατάγηκε στην Ελληνική Αστυνομία, ως Ειδικός Φρουρός.
Είναι μέλος του λαογραφικού χορευτικού ομίλου Τρικάλων ” Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”, γνωρίζει Αγγλικά και λίγα Ρώσικα., καθώς επίσης έχει καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

 

 

 

THEODOROY DHMHTRIOSΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968. Τελείωσε το 3ο Λύκειο και το 1985 εισήλθε κατόπιν εξετάσεων στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, απ’ όπου και αποφοίτησε με τον βαθμό του μόνιμου Λοχία Πεζικού. Υπηρέτησε σε μονάδες Αλεξιπτωτιστών και Βατραχανθρώπων (Ειδικές Δυνάμεις) και το 2007 αποστρατεύτηκε με αίτησή του.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων.

 

 

 

ΚΑΝΑΒΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ)ΚΑΝΑΒΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, όπου και κατοικεί.
Είναι πτυχιούχος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και σήμερα εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη Δικηγόρος στο Νομό Τρικάλων.
Είναι Γραμματέας στον πολιτιστικό-εξωραϊστικό σύλλογο «Πράσινη γωνιά», διατέλεσε επίσης γραμματέας στον Σύλλογο Αργιθεατών Ν. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων.

 

 

 

KATES GEORGIOSΚΑΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Γεννήθηκε το 1960 στον Πυργετό Τρικάλων όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.
Απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Σήμερα ασχολείται με τη γεωργία.
Διετέλεσε γραμματέα του Α.Ο Πυργετού. Υπήρξε Συνδικαλιστής του αγροτικού τομέα και σήμερα είναι Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΓΣ Ν. Τρικάλων.
Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Καλαντζή, δασκάλα, και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

KEMOY XRISTINAΚΕΜΟΥ-ΚΑΡΑΤΩΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σωτήρα Τρικάλων, ενώ σήμερα διαμένει στα  Τρίκαλα στην περιοχή Νοσοκομείου. Είναι  παντρεμένη με τον Γεώργιο Καρατώλο, καθηγητή  πληροφορικής και έχει μια κόρη την Μαριέλα  Καρατώλου. Είναι απόφοιτη Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα στη  «Διοίκηση  Επιχειρήσεων».

 

 

 

 

KYRITSHS TOMHSΚΥΡΙΤΣΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΤΟΜΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974.
Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών  και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και σήμερα ιδιοκτήτης διαφημιστικού γραφείου.
Μέλος του ΔΣ της  Δημοτικής επιχείρησης «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ» και της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τρικκαίων. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν.Τρικάλων και Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν.Τρικάλων.Υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν.

 

 

 

KVTOYLAS GIANNHSΚΩΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1976 στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε στην Αθήνα  και επέστρεψε σε ηλικία 30 ετών στην γενέτειρά του όπου και ζει μέχρι σήμερα.
Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εναέριων Υπογείων Δικτύων και Εγκαταστάσεων. Ασχολήθηκε με το εμπόριο και την διοργάνωση εκδηλώσεων ενώ από το έτος 2004 προσλήφθηκε ως Τεχνικός της ΔΕΗ όπου κα εργάζεται μέχρι σήμερα  Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Νομού Τρικάλων.

 

 

 

LAPPAS MIXALISΛΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ.
Γεννήθηκε το 1968 στην Γερμανία και σε ηλικία 12 ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Τρίκαλα.
Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Γερμανία. Σήμερα διατηρεί ιατρείο στην πόλη των Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την με την Βάσω Ζαχαράκη Νηπιαγωγό-Ψυχολόγο. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου και τώρα πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτού. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών του Ν. Τρικάλων.

 

 

 

LERAS NIKOSΛΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΪΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1984.
Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ & Επικοινωνία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA, με κατεύθυνση τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.
Από το 2006 δραστηριοποιείται στον γεωργοκτηνοτροφικό κλάδο, ενώ από το 2011 ασχολείται με τον κλάδο των ΑΠΕ και ειδικότερα με τη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

 

 

MHTSIADH BASILENAΜΗΤΣΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΕΛΕΝΗ (ΒΑΣΙΛΕΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981.
Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας.
Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας μηχανικός.Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Τρικκαίων και είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας Τρικάλων.

 

 

 

MOYLIOTAS GIORGOSΜΟΥΛΙΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1982.Είναι πτυχιούχος τεχνικός αερίων καυσίμων.
Από το 2005 έως το 2009 εργάστηκε στην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης & Θεσσαλίας.Παράλληλα παρακολουθούσε Σχολές και σεμινάρια μαγειρικής.
Το 2010 δημιούργησε τη δική του εταιρία μαζικής εστίασης (catering) όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

 

 

 

 

MPALAMVTH-GIANNH ELENHΜΠΑΛΑΜΩΤΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
Γεννήθηκε το 1972 στα Τρίκαλα όπου ζει και εργάζεται. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Βελιγραδίου στο τμήμα Αρχαιολογίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Αρχαιολογία με εξειδίκευση στη Μεθοδολογία-Ανασκαφών-Μουσειολογία.
Εργάστηκε για 2 χρόνια στη Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων. Από το 2009 εργάζεται με σύμβαση στη 19η Ε.Β.Α. στα Τρίκαλα.
Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγακίου.

 

 

 

ΜΠΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥMPARDAS MIXALIS.
Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1984 δραστηριοποιείται  στα Τρίκαλα σαν Οικονομολόγος ελεύθερος επαγγελματίας. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της  Ένωσης Οικονομολόγων Ν. Τρικάλων, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου του Πιστωτικού  Αναπτυξιακού  Συν/σμού Ν. Τρικάλων, Μέλος της Διοίκησης της Συν/κής  Τράπεζας Θεσσαλίας (1998- 2012) και Γραμματέας  του ΔΣ της Τράπεζας,  Μέλος  του ΔΣ  της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος.

 

 

 

MPARTZIOKAS THANASISΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Χειρουργού Γυναικολόγου. Υπήρξε αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντιναρκωτικού Αγώνα Νέων Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε αρκετές εκδηλώσεις συλλόγων – ραδιοφωνικές – τηλεοπτικές εκπομπές με αντικείμενο ιατρικά θέματα. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες ιατρικά συνέδρια και είναι μέλος των περισσότερων εταιρειών μαιευτικής και γυναικολογίας της χώρας μας.

 

 

 

NAMINI ALEJISΝΑΜΙΝΙ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και ζει στα Τρίκαλα.
Είναι πτυχιούχος της σχολής Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λάρισας.
Με την επιχείρηση «Ζωοκόμος» που διατηρεί, ασχολείται με αγροτικά project  και υποστηρίζει την καθετοποίηση του πρωτογενή τομέα, την προώθηση των αγροτικών προϊόντων της εταιρείας του σε Ελλάδα και εξωτερικό και τη σύνδεση του αγροτικού κεφαλαίου με τον Τουρισμό.

 

 

 

NTAOYLAS PANAGIOTHSΝΤΑΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ.
Γεννήθηκε το 1975.
Μεγάλωσε στο Πυργετό Τρικάλων και κατοικεί στη Φωτάδα. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Καρανίκα και έχουν μία κόρη. Φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και σήμερα είναι Σωφρονιστικός Υπάλληλος. Υπήρξε παίκτης της ομάδας του … Λυκείου Τρικάλων, που το 1993 κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως στο σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

 

 

 

NTINTHS SAKISΝΤΙΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974.
Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ. Η/Υ στο Ε.Μ.Π. και θεωρεί τον εαυτό του από τους τυχερούς εκείνους Έλληνες που ασκούν το επάγγελμα που αγαπούν.
Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου μελετών και κατασκευών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και έχει εκτελέσει μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

 

 

 

NTINTHS PANAGIOTHSΝΤΙΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1968 στα Τρίκαλα. και είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.
Είναι ιδιοκτήτης Τουριστικού πρακτορείου στα Τρίκαλα. Η αγάπη του για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ώθησε στο παρελθόν να θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος του πρώην Δήμου Φαλώρειας . Διατέλεσε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και μέλος του ΔΣ του Κυνηγητικού Συλλόγου Τρικάλων. Υπήρξε ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων της περιοχής μας.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1948.
Μεγάλωσε στους Αγίους Αποστόλους μέχρι τα πρώτα γυμνασιακά του χρόνια. Μετά από αρκετά χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, το 1978 προσλήφθηκε στο Δήμο Τρικκαίων ως υπάλληλος καθαριότητας και το 1995 ανέλαβε καθήκοντα προϊσταμένου του τμήματος, μέχρι και την συνταξιοδότησή του το έτος 2013.
Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

 

PAZAITHS DHMHTRIOSΠΑΖΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Είναι υπάλληλος του ΟΣΕ.
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα.
Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2006 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

 

KATERINA-PAPAIOANNOUΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1979. Είναι Διπλωματούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2005 διαμένει μόνιμα στην πόλη των Τρικάλων, παντρεμένη με τον Κατσουγιάννη Βασίλη και μητέρα δύο μικρών αγοριών. Είναι συνιδιοκτήτρια στην εταιρεία ERGOVOLT Energy Systems- Παπαϊωάννου Αικατερίνη & Αναστασία Ο.Ε. και παράλληλα επιθεωρήτρια Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO14001:2004. Διετέλεσε Τεχνική Διευθύντρια & Υπεύθυνη Ποιότητας στο Ι.ΚΤΕΟ Autovision Τρικάλων, επιθεωρήτρια σε φορέα πιστοποίησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και  συνεργάζεται με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα ΑΠΕ σε Ελλάδα & Εξωτερικό.

 

 

PAPAPOLYZOPOYLOS GIORGOSΠΑΠΑΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα εργάζεται στον Δήμο Καλαμπάκας. Είναι μέλος του ΓΕΩΤΕ και της Σπηλαιολογικής Εταιρίας Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, μέλος του ΔΣ του συνεταιριστικού δάσους Αηδόνας Καλαμπάκας και υπεύθυνος Σχολικών επιτροπών Δήμου Καλαμπάκας.

 

 

 

PAPAPOSTOLOY GEVRGIOSΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
Γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στο Ριζαριό Τρικάλων.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θες/νίκης. Διατηρεί βιοτεχνία επεξεργασίας σιδήρου ( παραδοσιακά κάγκελα ) και κατάστημα εμπορίας σιδήρου-αλουμινίου.
Μέλος του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών και αλουμινοκατασκευών Ν. Τρικάλων , αντιπρόσωπος του Σωματείου στην ΠΟΒΑΣ και στην ΕΒΕ.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

 

 

 

PAPASIKAS TOMASΠΑΠΑΣΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1963 στα Τρίκαλα και τελειωσε το 2οΛύκειο Αρρένων (τότε).
Εισήλθε στη Σχολή Ευελπίδων το έτος 1981,  απ’ όπου και αποφοίτησε το 1985 με τον Βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πυροβολικού. Υπηρέτησε σε Μονάδες και Σχηματισμούς του στρατού ξηράς στην παραμεθόριο και το εσωτερικό της χώρας και αποστρατεύτηκε με αίτησή του το έτος 2009. Από μικρός ασχολείται ενεργά με την μεγαλύτερη  εθελοντική κίνηση νέων της Πατρίδος μας και σήμερα έχει τη ευθύνη της Περιφερειακής οργάνωσης αυτής στη Θεσσαλία, καθώς επίσης είναι και ενεργό μέλος του προσωπικού εκπαίδευσης για την επιμόρφωση των ενήλικων στελεχών της Κίνησης. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού/Τμήμα Τρικάλων (2007-2010).

 

 

PERKAS MAKISΠΕΡΚΑΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Γεννήθηκε το 1987 στα Τρίκαλα. Το 2005 ξεκίνησε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμεινε και εργάστηκε έως το 2013. Πλέον ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Είναι Αρχιτέκτων μηχανικός, γραφίστας, συγγραφέας, και επιχειρηματίας. Ενεργό μέλος εθελοντικών και ακτιβιστικών οργανώσεων σε Ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Διοργανώνει, συμμετέχει και στηρίζει κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την προάσπιση των ατομικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

 

 

POLYMEROPOYLOS ALEKOSΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1950.
Εργάστηκε στον τεχνικό τομέα της ΔΕΗ και σήμερα είναι συνταξιούχος.
Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002, 2006 και 2010.
Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΑ.
Ασχολήθηκε με την επαγγελματική διαιτησία ποδοσφαίρου τόσο ως διαιτητής όσο και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Τρικάλων.

 

 

 

ROMBOS XRISTOFOROSΡΟΜΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΦΟΡΗΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα όπου και διαμένει.
Σπούδασε Οικονομικά στο Τμήμα  Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και από το έτος 2010 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε υποψήφιος το 2013 στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2010 είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δέσης.

 

 

 

DSC05926abΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΪΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972.
Σπούδασε Πληροφορική και εργάστηκε για 6 χρόνια στην Δ/νση Μηχανοργάνωσης του Τμήματος Στατιστικών Μελετών του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Απο το 2001, εργάζεται ως Μηχανικός στο Κέντρο Δικτύου Επικοινωνιών και Τηλεματικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α). Από το 2006 είναι ενεργός ραδιοερασιτέχνης στην τοπική Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων , όπου είναι και μέλος του ΔΣ τα τελευταία 5 έτη.

 

 

SAKKAS SVTHRIOSΣΑΚΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν εργάστηκε στο Τμήμα Λογιστηρίου μεγάλης βιομηχανίας και σήμερα διατηρεί γραφείο Λογιστικό-Ασφάλειες στην πόλη των Τρικάλων.

 

 

 

STRATOS DHMHTRHSΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΥΡΩΝΑ.
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1970 και μένει μόνιμα στα Τρίκαλα.
Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε σε διάφορες τεχνικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα ως Μηχανικός εργοταξίου και από το 2010 διατηρεί τεχνικό γραφείο. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας και του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 ΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα λοπου και διαμένει από το 2013, ενώ η προηγούμενη κατοικία του ηταν στις Καρυές Τρικάλων.
Είναι έγγαμος, πατέρας ενός  τέκνου ηλικίας 11 ετών.
Κατατάχθηκε το 1986 στη ΣΜΥ Τρικάλων και αποστρατεύθηκε με αίτησή του το 2013.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών.

 

 

 

TOYLAKIS TRIANTAFYLOSΤΟΥΛΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΝΤΑΦΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1976.
Είναι διπλωματούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου  Θράκης. Είναι μόνιμος εκπαιδευτικός από το 2006 και εργάζεται ως υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης στην Διεύθυνση Β’θμιας Εκπ/σης Τρικάλων από το 2011. Είναι μέλος του Συλλόγου των Μηχανικών της Εκπαίδευσης και μέλος την Πανελλήνιας Ένωσης Πληροφορικών. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων από το Μάιο 2012 έως το Δεκέμβριο 2013.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΤΡΙΚΑΛΗ-ΚΟΥΤΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1982 και μεγάλωσε στη Λεπτοκαρυά  Τρικάλων όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Κατέχει πτυχίο αισθητικής και κομμωτικής, επάγγελμα με το οποίο ασχολήθηκε για κάποια έτη. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Καταφύγιο» στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων. Είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του 20ο  Δημοτικού σχολείου Λεπτοκαρυάς.

 

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και ζει στα Τρίκαλα.
Είναι απόφοιτος του 4ου Λυκείου Τρικάλων.Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες Δ, Γ, Β και Α, καθώς και διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων.
Σήμερα είναι προπονητής Ακαδημιών του Α.Ο. Πύργου.

 

 

 

TSIRONIS PANOSΤΣΙΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1980.
Είναι απόφοιτος της ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα με την ειδικότητα του Οφθαλμίατρου. Υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Εταιρίας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), καθώς και Ταμίας του Σωματείου Ειδικευομένων Ιατρών Τρικάλων (Σ.Ε.Ι.Τ.). Συμμετείχε σε εθελοντικά προγράμματα προσφοράς ιατρικής φροντίδας. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια της ειδικότητάς του.

 

 

 

XLOROS NIKOSΧΛΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1954. Έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων.
Είναι Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας και του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.Διατέλεσε Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεγ. Καλυβίων, ενεργό μέλος πολλών αθλητικών σωματείων και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Τρικάλων.
Υπήρξε Πρόεδρος της ομάδος ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.Είναι ιεροψάλτης του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Βασιλικής από το έτος 2000.

 

 

 

PSARRAS SERAFEIMΨΑΡΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΣΗΦΗΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Είναι δάσκαλος στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Έχει διετή μετεκπαίδευση στη Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης από το Παιδαγωγικό Ιωαννίνων και είναι Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Λαογραφία, στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων. Είναι Αντιπρόσωπος στη Δ.Ο.Ε., Αντιπρόσωπος στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Αναπληρωτής Αιρετός του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε Θεσσαλίας.
Διετέλεσε Ταμίας και Πρόεδρος στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων.

 

 

psixosΨΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Γεννήθηκε στο Βαλτινό το 1956. Είναι παντρεμένος με την Κυράτσω Πινακούλια (εκπαιδευτικός) και πατέρας τριών παιδιών. Είναι πτυχιούχος σχολής Λογιστών και από το 1979 διατηρεί Λογιστικό και Ασφαλιστικό γραφείο στην πόλη των Τρικάλων. Το 2002 εκλέχτηκε Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καλλιδένδρου. Το 2006 ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος.
Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων και συμμετέχει έως σήμερα στην Οικονομική επιτροπή του Δήμου και στην επιτροπή εκτίμησης ακινήτων. Επίσης συμμετείχε στην αρχική επιτροπή απογραφής συνένωσης των Καποδιστριακών Δήμων.
Από το 2011 έως σήμερα είναι τακτικό μέλος του Δ.Σ. της E-Trikala Α.Ε.

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΙΩΤΙΔΑΣ

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ.
Γεννήθηκε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων το 1969.
Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από το 2006 εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ. Τρικάλων.
Εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος το 1998 στον Καποδιστριακό Δήμο Εστιαιώτιδας. Διετέλεσε αντιπρόεδρος Δ.Σ. (2010-2012) στο Δήμο Τρικκαίων.

 

 

 

LEBENTH EFHΛΕΒΕΝΤΗ-ΚΑΡΑ  ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967 και κατοικεί στο Μεγαλοχώρι.
Είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Η/Υ με ειδικότητα «Χειρίστρια Η/Υ και διατρητικών μηχανών».
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα  και από το έτος 1993 είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών και εργάζεται στην ΔΟΥ Τρικάλων.
Είναι Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου και ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Ν. Τρικάλων.

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΟΥ

NTOTA-KVSTARELOY NIKOLETTAΝΤΟΤΑ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα το 1972. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων και κατοικεί στον Εξάλοφο.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής ΠΑΣΤΕΡ με ειδικότητα Β. Μικροβιολόγου.
Εργάστηκε ως οδηγός στη μεταφορά μαθητών με ειδικές ανάγκες.
Υπήρξε υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές το 2010 στην Περιφέρεια Καλλιδένδρου.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Γεννήθηκε στη Φωτάδα Τρικάλων όπου και μένει μόνιμα.
Τεχνολόγος Γεωπόνος.
Διατέλεσε πρόεδρος Δ.Σ. και αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Καλλιδένδρου.

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΙΑΚΑ

ANASTASOPOYLOS KIMONΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1955.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Από το 1985 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό (Γερμανία) στο χώρο της εστίασης, όπως και στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα με δενδροκαλλιέργειες.
Διετέλεσε Δήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Κόζιακα (2007-2010).
Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων το 2010.

 

 

 

KALANTZHS DHMHTRIOSΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ.
Γεννήθηκε το 1976 στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων, όπου ζει μόνιμα και σήμερα είναι έγγαμος με τρία παιδιά.
Είναι πτυχιούχος Συντήρησης Έργων Τέχνης & Αρχαιοτήτων, καθώς και φωτογραφίας, ενώ από το 2008 ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και είναι ιδιοκτήτης σύγχρονης κτηνοτροφικής μονάδας.
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κόζιακα και σήμερα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοπάροικου. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αγελαδοτρόφων της Δυτικής Θεσσαλίας.

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.

 

ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Γεννήθηκε στο Γλίνος Τρικάλων το 1964 όπου και μεγάλωσε.
Διατηρεί εδώ και 20 χρόνια εμπορικό κατάστημα ειδών υγιεινής και πλακιδίων στα Τρίκαλα.
Διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλίνους  και επί δύο τετραετίες δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεγ. Καλυβίων με το συνδυασμό «Δημοκρατικό Παρόν» του Δημήτρη Ρεντζιά.

 

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Μ. Καλύβια όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Σία Φαράκη και έχουν ένα γιο. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και πτυχιούχος της ανώτερης σχολής ποδοσφαίρου Βελιγραδίου. Εργάστηκε σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας στο χώρο των ηλεκτρικών, καθώς και τραγουδιστής. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης κεντρικού café. Συμμετέχει σε αθλητικούς συλλόγους, χορευτικούς κ.α.
Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2010.

 

 

 

RAKOBITHS BASILEIOSΡΑΚΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ.
Γεννήθηκε το 1968 στα Μεγάλα Καλύβια όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος της σχολής Ε.Κ.Α.Β. και του Ι.Ε.Κ. Διασωστών. Υπάλληλος από το 1998 του ΕΚΑΒ Τρικάλων. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Καλυβίων (1982-2005) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου (2005-σήμερα). Είναι μέλος του συλλόγου πετοσφαίρισης “Φιλαθλητικός” (2013-σήμερα).
Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Δημουλά και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΛΗΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

katysogiannoyΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ-ΚΑΝΑΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

 
Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1956 στον Παλαιόπυργο Τρικάλων όπου και διαμένει.
Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων ως Προϊστάμενος του τμήματος Διοικητικών Θεμάτων.
Αρθρογραφεί από μακρού  στον τοπικό τύπο με πολιτική και κοινωνική θεματολογία. Η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΩΝ

LASPAS AXILLEASΛΑΣΠΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε στο Ρίζωμα, είναι έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.
Υπηρετεί ως δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Κακοπλευρίου. Εργάστηκε 9 χρόνια στο εξωτερικό, έχοντας για 4 χρόνια τη δική του μικρή επιχείρηση. Το 2001-2006 αποσπάστηκε ως δάσκαλος στο δίγλωσσο Κρατικό Ευρωπαϊκό  Σχολείο  Βερολίνου. Το 2006 συμμετείχε στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Παραληθαίων, καταλαμβάνοντας  τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων.

 

 

TSOTSOS STEFANOSΤΣΟΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Γεννήθηκε στον Πλάτανο Τρικάλων το 1969 όπου και μεγάλωσε.
Εργάστηκε σε πολλές ραδιο-τηλεοπτικές επιχειρήσεις, ενώ από το 2010 διατηρεί τη δική του εταιρεία με συστήματα ασφαλείας.
Υπήρξε Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πλατάνου, Μέλος του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Παραληθαίων, επίτιμο μέλος του συλλόγου ποντίων και μικρασιατών νομού Τρικάλων καθώς και μέλος λαογραφικού συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ.

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΑΛΩΡΕΙΑΣ

KERAMAS XRHSTOSΚΕΡΑΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Γεννήθηκε στο Καλονέρι Τρικάλων το 1971 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Ναστογιάννη και έχουν δύο παιδιά.
Είναι απόφοιτος Λυκείου και ασχολείται στον πρωτογενή τομέα με γεωργικές επιχειρήσεις.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αγροτών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλονερίου, καθώς επίσης και στο Σύλλογο Θεριζοαλωνιστών.

 

 

 

MPOYRAS XRHSTOSΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
Γεννήθηκε στα Διαλεκτό Τρικάλων το 1957.
Αποφοίτησε από την Αστυνομική Ακαδημία (Τμήμα Αξιωματικών) καθώς και από την Σχολή Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης και μετεκπαιδεύτηκε στη Διαχείριση κρίσεων. Διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Τρικάλων και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Υπήρξε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, καθώς και Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών. Είναι Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

GIANOYLH FRYNHΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ (ΦΡΥΝΗ) του ΑΧΙΛΛΕΑ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.
Είναι Σχεδιάστρια Μόδας της Σχολής Pan-Sic και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στην πόλη μας. Υπήρξε επιμορφώτρια της ΝΕΛΕ σε προγράμματα της ειδικότητάς της. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιχειρηματικών αποστολών και κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Napoli, Milano).  Σήμερα, σπουδάζει στο ΕΑΠ Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, καθώς και στα ΙΕΚ ως τεχνικός Η/Υ.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΓΚΟΡΙΤΣΑ-ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί μόνιμα.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται σαν Δασκάλα.

 

 

 

 

GOYLAS THEMISΓΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΑΧΙΛΛΕΑ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968 όπου και διαμένει.
Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής του ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα στην πετοσφαίριση και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Τρικάλων. Υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος πυρήνα κλιμακίου πετοσφαίρισης στο Ν. Τρικάλων, ενώ σήμερα είναι προπονητής του ΑΣ «Ασκληπιός». Από το 1995 είναι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών πετοσφαίρισης.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΖΑΧΕΙΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πυργετό Τρικάλων. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Αλεξανδρή, καθηγητή Φιλόλογο των εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» και έχει τρία παιδιά. Τελείωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ και σήμερα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Εργάστηκε ως προπονήτρια τένις στον όμιλο αντισφαίρισης Τρικάλων. Έχει δουλέψει σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και υπήρξε μέλος του πολιτιστικού συλλόγου  Πυργετού Τρικάλων.

 

 

KALYBIOTH KATERINAΚΑΛΥΒΙΩΤΗ-ΓΚΟΥΜΠΕΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Ριζαριό Τρικάλων.Είναι έγγαμη και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων.
Φοίτησε στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και σήμερα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία  ως Υπαρχιφύλακας.
Συμμετέχει ενεργά για πολλά χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λογγά Καλαμπάκας και παρακολουθεί στενά κάθε πολιτιστική δραστηριότητα.

 

 

KANATA SOYLAΚΑΝΑΤΑ-ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεόπετρα Καλαμπάκας. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στα Τρίκαλα. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπαμπούρη (έμπορο) και έχουν ένα γιό. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Λάρισας και από το 1988 εργάζεται στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Υπήρξε μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας, είναι μέλος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθώς επίσης και μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων.

 

 

KARAPOSTOLIS ODYSSEASΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στον Πυργετό Τρικάλων.
Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων αποκτώντας πολύχρονη εμπειρία τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα οδοποιίας και άλλα.. Το 2009  κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα  όπου και υπηρετεί με τον βαθμό του πυροσβέστη. Μέλος συλλόγων παραδοσιακών χορών, συμμετέχει σε πλήθος χορευτικών παραστάσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

 

LEPENIOTHS GRHGORHSΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1964. Είναι Οικονομολόγος και εργάζεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. Είναι επενδυτικός σύμβουλος – λογιστής & εκπαιδευτικός στο Δημόσιο ΙΕΚ και στο Κ.Δ.Β.Μ Τρικάλων. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Γυμν. Τρικάλων, Γεν. Γραμματέας στον Α.Σ. Ασκληπιός (βόλεϊ). Υπήρξε εκλεγμένος στην Τοπική Κοινότητα Τζιούρτζιας  (1999 – 2003) καθώς και υπ. δημ. σχέσεων στην ιστορική Φ.Α.Τ.Α. Είναι παντρεμένος με τη Ρούσσα Μαρία – Μαθηματικό και έχουν δύο παιδιά.

 

 

MIGKAS GIORGOSΜΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Γεννήθηκε το 1987 στην Αγία Μονή όπου και μεγάλωσε.
Αποφοίτησε από το 6ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων το 2005.
Το 2009 εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και σήμερα υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ ως Ειδικός Φρουρός.

 

 

 

MPOYKOBALAS STEFANOSΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1992 και αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων.
Το 2010 εισήλθε κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων στην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών. Σήμερα υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. με τον βαθμό του Αστυφύλακα. Παράλληλα φοιτά στην Σχολή Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Υπήρξε μέλος του χορευτικού ομίλου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και είναι μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

PAPAGIANNHS PAVL.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΡΗΓΑ.
Γεννήθηκε το 1992 στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.Είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών Θεσσαλονίκης.
Μέλος και χορευτής συλλόγων, καθώς και ποδοσφαιριστής στον Αθλητικό Όμιλο Πυργετού για 8 χρόνια. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς νιώθει ότι είναι υποχρέωση να ενδιαφέρεται κανείς για τις υποθέσεις του περιβάλλοντος στο οποίο ζει και τον αφορούν άμεσα.

 

 

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2007ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Γεννήθηκε το 1993 στα Τρίκαλα.
Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) με ειδικότητα Οικονομίας και Διοίκησης. Σήμερα ασχολείται ως φωτογράφος σε καταστήματα της πόλης και ως υπεύθυνος σε διανομή φυλλαδίων. Διαθέτει πτυχίο Ναυαγοσώστη και πιστοποίηση προσωπικού ασφαλείας (security). Μέλος του χορευτικού ομίλου «Ασκληπιός», του ιππικού συλλόγου, καθώς της ομάδος διάσωσης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

 

 

SIAFH ANNYΣΙΑΦΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΥ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1979.
Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ/Συγκοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στα Υπόγεια έργα/ΕΜΠ. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και σήμερα είναι υπάλληλος ΟΤΑ Α’ βαθμού.Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων. Ως νέος άνθρωπος αλλά και Συγκοινωνιολόγος, επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια δημιουργίας και καθιέρωσης όλων των υποδομών για μια βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη μας.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Καλαμπάκας,  όπου διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Λυγούρα και έχει δύο παιδιά. Είμαι τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α και δουλεύει σαν καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Επί 20 χρόνια διετέλεσε τραγουδιστής, στην περιοχή των Τρικάλων, καθώς και χοροδιδάσκαλος σε τοπικό Σωματείο, υπήρξε καλαθοσφαιριστής της ομάδας μπάσκετ του Ασκληπιού για πάνω από 10 χρόνια.

 

 

 

FLOKAS GIANNHSΦΛΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980.
Αποφοίτησε από την Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων με τον βαθμό του Αρχιφύλακα. Φοιτά στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχ/σεων του ΤΕΙ Λάρισας. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Καλαθοσφαίρισης «Άγιος Νέστωρας», ενεργό μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, εκλεγμένος το 2001 από την Α.Δ. Λάρισας.

 

 

FOLINAS STEFANOSΦΩΛΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1975 και κατοικεί στο ιστορικό «Βαρούσι».
Είναι Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλ-λοντος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Κατάγεται από την Καλλιρρόη Ασπροποτάμου, είναι παντρεμένος με την Δεληχά Κατερίνα και έχει 3 παιδιά. Είναι αντιπρόεδρος στον σύλλογο εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Βαρούσι”, στον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρικάλων και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

 

 

 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 1. ΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
 2. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 3. ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΡΕΛΙΑΣ

 1. ΖΑΡΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 2. ΠΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΔΑΝΙΟΥ

 1. ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
 2. ΠΑΤΣΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΛΤΙΝΟΥ

 1. ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 2. ΜΑΜΑΛΗ ΒΑΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 3. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΕΣΙΟΥ

 1. ΒΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΗΛΙΑΣ
 2. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΣΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 3. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΙΝΟΥ

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 2. ΜΠΡΑΖΙΩΤΗ-ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 3. ΠΟΥΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ

 1. ΓΚΑΝΙΑ-ΜΠΟΥΚΑ ΒΑΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 2. ΓΚΟΒΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 3. ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ

 1. ΝΤΑΚΟΥ-ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 2. ΦΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ

 1. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 2. ΚΩΤΟΥΖΑ-ΤΣΙΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 3. ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 4. ΤΣΙΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΝΟΤΗΤΑ ΔΙΠΟΤΑΜΟΥ

 1. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 2. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠ του ΗΛΙΑ
 3. ΚΟΜΠΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΑΣΤΡΟΥ

 1. ΔΗΜΟΥΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΗΛΕΥΤΗΣ

 1. ΒΩΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 2. ΓΚΟΤΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΤΣΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 3. ΓΡΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΕΛΑΤΗΣ

 1. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 2. ΛΑΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 3. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ
 4. ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

 1. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ-ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 2. ΝΤΙΝΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 3. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 4. ΡΕΝΤΖΙΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ

 1. ΤΣΙΛΙΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΗΝΙΤΣΑΣ

 1. ΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ
 2. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ-ΚΡΙΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΘΕΟΦΑΝΗ
 3. ΛΑΣΠΑ ΔΕΣΠΩ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΟΠΡΑΣΟΥ

 1. ΖΙΟΥΤΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΓΟΥ

 1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 2. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΑΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΩΜΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

 1. ΜΠΑΡΟΥΤΑ-ΤΣΙΑΣΙΩΤΗ ΖΩΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 2. ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 3. ΤΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΤΡΙΓΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

 1. ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 2. ΜΠΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 3. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 4. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 1. ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 2. ΔΑΝΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 3. ΜΑΓΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΕΝΥ) του ΘΩΜΑ
 4. ΣΚΟΥΦΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΡΧΗΣ

 1. ΔΙΠΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 2. ΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 3. ΣΚΡΕΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 4. ΣΚΡΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥ

 1. ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 2. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ

 1. ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 2. ΚΑΛΑΘΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 3. ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ

 1. ΓΟΥΤΣΙΟΥ ΒΑΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 2. ΛΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΙΟΥ
 3. ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 4. ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

 1. ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2. ΚΩΤΟΥΖΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 3. ΣΚΡΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
 4. ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΤΟΙΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝΟΥ

 1. ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ-ΚΑΛΟΓΡΑΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΙΟΥ
 2. ΠΑΤΡΑΜΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 3. ΡΑΠΟΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

 1. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 2. ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 3. ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 4. ΝΤΑΛΟΥΚΑ-ΓΚΑΜΠΛΙΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΑΞΑΣ

 1. ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 2. ΖΙΩΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 3. ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 4. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΟΣ

 1. ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ
 2. ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 3. ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΑΘΑΔΩΝ

 1. ΓΚΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 2. ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΩΤΑΔΑΣ

 1. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
 3. ΠΡΕΒΕΝΤΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ

 1. ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 2. ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 3. ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΙΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ