Χαρίσης Γεώργιος

Χαρίσης Γεώργιος

Ο Γιώργος Χαρίσης είναι συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (ΑΒΣΘ), με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Υπήρξε Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης στην Ελληνική Βιομηχανία Κρέατος (ΕΛΒΙΚ) ΑΒΕΕ. Στο Δήμο Τρικκαίων απασχολήθηκε ως Προϊστάμενος του Ταμείου Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ως Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ανάπτυξης (ΔΕΚΑ) Τρικάλων, ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

Διατέλεσε επίσης Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου και Διοικητικός Συντονιστής στηνΤεχνική Γραμματεία Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια (ΑΜΚΕ).

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. και ΠΕΤΑ Α.Ε. σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης ΟΤΑ και επιστημονικός υπεύθυνος για την υλοποίηση του προγράμματος «Κατάρτιση και Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας ανέργων αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στο Νομό Τρικάλων, που οργάνωσε το Υπουργείο Εργασίας με την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Υπήρξε μέλος της Περιφερειακής Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΠΟΔΕ) Θεσσαλίας για την Εφαρμογή Διπλογραφικού Λογιστικού Συστήματος στους ΟΤΑ Νομού Τρικάλων και εκπαιδευτής στα προγράμματα Κατάρτισης και Απόκτησης Επαγγελματικής Εμπειρίας Αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Επίσης συμμετείχε σε ομάδες εργασίας και συνέδρια σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αγγλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Ουγγαρία και Αλβανία) σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Πούλιου Ελένη

Πούλιου Ελένη

Γεννήθηκε στη Φωτάδα Τρικάλων όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και εργάζεται σε μεγάλη συνεταιριστική βιομηχανία. Διακρίνεται για την μαχητικότητά της στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιφέρειας και τυγχάνει καλή γνώστης των τοπικών προβλημάτων της περιοχής. Διατέλεσε πρόεδρος Δ.Σ. και Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Καλλιδένδρου. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Καλλιδένδρου με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου. Τη διετία 2016-2108 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Β΄ Τομέα.