Τι κάναμε!

Όσα υποσχεθήκαμε έγιναν πράξη!

Ό,τι υποσχεθήκαμε το 2019, πραγματοποιήθηκε στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Το 90% των έργων ολοκληρώθηκε ή δημοπρατήθηκε ή εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Κάθε απόφαση που πήραμε, κάθε έργο που πραγματοποιήσαμε, ήταν ένα βήμα προς την καλύτερη κοινότητα που ονειρευτήκαμε. Και είμαστε αφοσιωμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Διαμορφώνουμε το μέλλον

Οι υποσχέσεις μας δεν ήταν απλώς ένας στόχος που θέσαμε, αλλά μια πραγματικότητα που κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε με σθένος, αφοσίωση και συνεργασία. Και παρότι έχουμε επιτύχει πολλά, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε και έργα να πραγματοποιήσουμε.

Οικονομική διαχείριση

Μειώσαμε το Δημοτικό χρέος

Σε μία δύσκολη περίοδο, ο Δήμος μας αντιμετώπισε την πρόκληση της οικονομικής διαχείρισης με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, καταφέραμε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το χρέος του Δήμου, ενισχύοντας έτσι την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και δημιουργώντας τις βάσεις για μια πιο βιώσιμη και ευημερούσα κοινότητα.

Πράξεις που μετρούν!

Οι υποσχέσεις που υλοποιούνται με επιτυχία...

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, δεν μείναμε αδρανείς. Ξεκινήσαμε προγράμματα ανακαίνισης και αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου, επενδύσαμε σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των κατοίκων στην πόλη και ενισχύσαμε την κοινωνική πρόνοια.

Τι κάναμε
Κοινοποιήστε το: