Τι κάναμε!

Πολιτισμός & Τουρισμός

9,81

εκατομμύρια ευρώ

Ενισχύσαμε τις πολιτιστικές υποδομές του Δήμου και του τουριστικού αποθέματος με μία σειρά πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων… Με αυτές τις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις, έχουμε δημιουργήσει ένα πλούσιο πολιτιστικό και τουριστικό περιβάλλον που αναδεικνύει την ταυτότητα και την ομορφιά της περιοχής μας.

Τι κάναμε: Πολιτισμός & Τουρισμός

Στηρίξαμε τους πολιτισμικούς φορείς του Δήμου μας, που παρουσιάζουν τις δράσεις τους και τις εκδηλώσεις τους, στους χώρους πολιτισμού που έχουμε δημιουργήσει. Υλοποιήσαμε προγράμματα και δράσεις πολιτισμού, δημιουργώντας σταθερούς θεσμούς και δράσεις με καθημερινή δραστηριότητα και παρουσία, με παράλληλη παραγωγή πολιτισμικού αποθέματος, που ανέδειξαν τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του.


  • Αναδιαμόρφωση - εκσυγχρονισμός έκθεσης Μουσείου Τσιτσάνη
  • Συντήρηση κτηρίου Λαογραφικού Μουσείου. Δημιουργία της αίθουσας «Στέγη Λαϊκού Πολιτισμού»
  • «Γωνιά Μητροπάνου» στην Αγία Μονή

Καθιερώσαμε τον Μύλο των Ξωτικών ως το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητά του.

Αναδείξαμε την περιοχή ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για οικογενειακό/σχολικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε την ανάπλαση του Λόφου του Προφήτη Ηλία και την ενοποίησή του με τον χώρο της ΤΑΞΥΠ, δημιουργώντας έναν ακόμη τουριστικό πόλο στα Τρίκαλα.


  • Η e-Trikala επεκτείνεται και σε Οργανισμό Διαχείρισης & Προώθησης Προορισμού (DMMO), αναλαμβάνοντας και την προβολή του τουριστικού προϊόντος που έχουμε δημιουργήσει.
Πολιτισμός & Τουρισμός
Κοινοποιήστε το: