Με όραμα, πρόγραμμα και λύσεις οι επισκέψεις Σακκά στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Σακκάς, τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου. Το πρωί της Κυριακής εκκλησιάστηκε στην Ι.Μ. Κοίμησης Θεοτόκου Κορμπόβου, δεχόμενος στο αρχονταρίκι τη φιλοξενία της ηγουμένης Θεοφυλάκτης, συζητώντας με τον μοναχό Ιγνάτιο από τη Ι.Μ. Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Οι θέσεις του συνδυασμού σε θέματα που δίνουν έμφαση στα αντιπλημμυρικά, στην προστασία των κτηνοτρόφων με το πρόγραμμα μετεγκατάστασης των εγκαταστάσεων σε ασφαλέστερες περιοχές, μακριά από ποτάμια, το πρόγραμμα για τα έργα στην περιφέρεια του Δήμου, κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους πολίτες. Σε Λιόπρασο, Αγρελιά, Ελληνόκαστρο, Σπαθάδες, η επαφή – χωρίς περιοδείες – με τους πολίτες έγινε με ενημέρωση για τα όσα ο Δήμος πέτυχε με τα έργα που υλοποίησε σε κάθε χωριό και με τα όσα ήδη προγραμματίζονται.

«Εχουμε ήδη ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που δίνει πνοή στα Τρίκαλα και τα χωριά», σημείωσε ο κ. Σακκάς. Και τόνισε ότι με βάση το ρεαλιστικό, οραματικό σχέδιο που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί, ο Δήμος γίνεται Σύγχρονος, ακόμη πιο Ισχυρός, ακόμη πιο Ανθρώπινος.