Γκοβίνα Ελένη

Τρικκαίων

Γκοβίνα Ελένη

Ζαχαροπλάστρια

Η Ελένη Γκοβίνα γεννήθηκε το 1992 στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε. Το 2010 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βαλτινού. Σπούδασε Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική σε ΙΙΕΚ και το 2020 κατέστη πτυχιούχος Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης (Pastry Chef). Από το 2017 εργάζεται ως Pastry Chef στην πόλη των Τρικάλων.

Το 2019 εκλέχθηκε τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Γοργογυρίου. Η απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας οφείλεται στο ότι πιστεύει πως τα Τρίκαλα αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Μια πόλη ακόμη πιο όμορφη, πιο λειτουργική και πιο ζωντανή.