Πλακώνα Ελένη

Τρικκαίων

Πλακώνα Ελένη (Έλενα)

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Η Ελένη Πλακώνα γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Τρικάλων. Είναι εκπαιδευτικός, διδάκτωρ Φυσικής Αγωγής και έχει μεταπτυχιακές σπουδές ως Φυσικοθεραπεύτρια Ειδικής Αγωγής. Γνωρίζει πολύ καλά την σερβική και αγγλική γλώσσα. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Εργάστηκε στο Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα, ως γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια.

Η παρακολούθηση σπουδών Διοίκησης Τουριστικών Μονάδων, τα ταξίδια της και η ενασχόληση της με τον τουρισμό, την κάνουν να πιστεύει ότι η πόλη μας, με προσεκτικά και στοχευμένα βήματα, μπορεί να απογειωθεί ακόμη περισσότερο τουριστικά προσφέροντας πολλές σταθερές θέσεις εργασίας.

Εμπιστεύεται το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας και κυρίως τους νέους της. Για το λόγο αυτό βρίσκεται πλέον στην πόλη της, που τυχαίνει στην καλύτερη συγκυρία, για ανάπτυξη και πρόοδο. Επιθυμεί να προσφέρει και θα είναι πολύ ευτυχής αν το καταφέρει. Με προτάσεις και όραμα. Με συνέπεια στις αρχές και ηθικές της αξίες.