Τσιούτσιας Βασίλειος

Τρικκαίων

Τσιούτσιας Βασίλειος

Φαρμακοποιός

Ο Βασίλης Τσιούτσιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Ολοκλήρωσε το Λύκειο και ακολούθησε ακαδημαϊκές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Φαρμακευτικής.

Είnαι μέλος της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας κατόπιν παρακολούθησης δύο ακαδημαϊκών ετών, της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών. Είναι επίσης κάτοχος τίτλου Γνώσεων Φυτοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας και Γαληνικών σκευασμάτων του Medicum College of Athens και της ευρωπαϊκής εταιρείας προηγμένης ομοιοπαθητικής (ΙΑSU).

Έχει εργαστεί στο Φαρμακείο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου 251 της Πολεμικής Αεροπορίας, σε όμιλο φαρμακείων της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητο φαρμακειο.

Επιπλέον στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας, είναι επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΓΕΙΑΣ» του ομίλου Κανελλόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολοείται με την παραγωγή διατροφικών συμπληρωμάτων σε επαγγελματικό επίπεδο, δρώντας συνεργατικά με εταιρείες καταξιωμένες στο χώρο όπως η Superfoods του ομίλου Γιαννακόπουλου.