Ζαραμπούκας Χρήστος

Τρικκαίων

Ζαραμπούκας Χρήστος

Επιχειρηματίας

Ο Χρήστος Ζαραμπούκας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1966. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας ανελκυστήρων ΑΝODOS LIFT με έδρα τα Τρίκαλα και δημοσιογράφος. Είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ του Επιμελητηρίου Τρικάλων, και έχει διατελέσει Πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών και του τμήματος Μεταποίησης τα τελευταία 12 χρόνια.

Εδώ και 30 χρόνια επιχειρεί ως ελεύθερος επαγγελματίας  και έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια Συνέδρια Επιχειρηματικότητας & Διεθνείς Εκθέσεις εκπροσωπώντας κυρίως τον επιμελητηριακό θεσμό παρουσιάζοντας προτάσεις και δράσεις.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου καθώς ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία από την έναρξη της εποχής του Ραδιοφώνου το 1990 στην Ραδιοφωνική Λέσχη, ανταποκριτής σε εφημερίδες της Αθήνας, ενώ παράλληλα παρουσίαζε για δέκα χρόνια αθλητικό ρεπορτάζ – magazinο στον τηλεοπτικό σταθμό TV10 και το 2000 ανέλαβε το αθλητικό ρεπορτάζ στην TRT ως παρουσιαστής και sporcaster, για τον Νομό Τρικάλων. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του sportrikala.gr και του ενημερωτικού site Trikalaidees.gr.

Ασχολήθηκε με τα κοινά από τα νεανικά του χρόνια στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κρανιάς Ασπροποτάμου από όπου έλκει την καταγωγή του αλλά και ως πρόεδρος του ΣΦΑΟΤ την δεκαετία του 1980.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Τάμπου, και έχει δυο παιδιά τον Κωνσταντίνο και τον Νίκο.