Αργυρίου Κωνσταντίνος

Αργυρίου Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Αργυρίου γεννήθηκε το 1968 και κατάγεται από το Γοργογύρι Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μουστάκα και πατέρας τριών παιδιών.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου ολοκλήρωσε το Δημοτικό σχολείο. Στο Βαλτινό ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο και στη συνέχεια φοίτησε στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Τρικάλων στο τμήμα Ηλεκτρολόγος Αυτοκίνητων την οποία και ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Το 1986 κατατάσσεται ως εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης στο στρατό.

Το 1995 διορίζεται από το Υπουργείο Παιδιάς ως οδηγός και συνεργάτης του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Αλέξιου όπου εργάστηκε για 25 έτη.

Το 2020 μετατάχτηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Από το 2022 έως σήμερα διατελεί πρόεδρος στην ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Γοργογυριού Κόζιακα.


Βαΐου Κωνσταντίνος

Βαΐου Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Βαΐου γεννήθηκε το 1978 στα Τρίκαλα. Από το 2005 κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στο χωριό Πρίνος Τρικάλων ως ελεύθερος επαγγελματίας σε οικογενειακές επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, Σούπερ Μάρκετ καθώς και ένα μικρό Καφέ.

Το 2019 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πρίνου, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρίνου, καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου του χωριού.

Έχοντας λοιπόν ως γνώμονα την μέχρι τώρα εμπειρία του στα κοινά, αποφάσισε στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διεκδικώντας μια θέση στην Δημοτική Ενότητα Κόζιακα με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, μέσα από μια ευρεία συμμαχία καταξιωμένων συμπολιτών μας, τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για τον τόπο μας.