Δεληχά - Φωλίνα Αικατερίνη

Τοπική Κοινότητα Δήμου Τρικκαίων

Δεληχά – Φωλίνα Αικατερίνη

Δημόσια Υπάλληλος

Η Κατερίνα Δεληχά γεννήθηκε μεγάλωσε και κατοικεί στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus στο Παρίσι και κάτοχος πτυχίου του τμήματος Οικονομίας-Διοίκησης ΕΠΑΛ.

Είναι διορισμένη ως Μόνιμη-Διοικητική υπάλληλος στο Γ.Ν. ΚΑΤ Αττικής του Ε.Σ.Υ. στην Κηφισιά. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, ενώ έχει άδεια διδασκαλίας για τις δύο γλώσσες.

Στο παρελθόν, εργάστηκε ως καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών σε ιδιωτικά Κέντρα – Φροντιστήρια στα Τρίκαλα και στη Λάρισα. Επίσης εργάστηκε ως ιπτάμενη – συνοδός των Ολυμπιακών Αερογραμμών με έδρα την Αθήνα.

Πριν διοριστεί στο Υπουργείο Υγείας ως διοικητικός – γραμματέας, διατηρούσε ιδιωτικό φροντιστήριο Αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα Τρίκαλα. Τα τελευταία έτη εργάστηκε σε συμβολαιογραφείο της πόλης ως υπάλληλος γραφείου.

Αποτελεί ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.

Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Φωλίνα, προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Τρικάλων με τον οποίο έχουν τρία παιδιά την Εβίτα, την Σίσσυ και τον Χρήστο.

Συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφια στην Τοπική Δημοτική Κοινότητα της πόλης μας.