Λεβέντη-Καρά Έφη

Εστιαιώτιδας

Λεβέντη-Καρά Ευθυμία (Έφη)

Υπάλληλος ΔΟΥ

Η Έφη Λεβέντη γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967 και κατοικεί μόνιμα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων από το 1998. Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων και στη συνέχεια φοίτησε στη ιδιωτική σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών «ΩΜΕΓΑ», στην ειδικότητα «Χειριστών Η/Υ και Διατρητικών Μηχανών».

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε λογιστικό γραφείο, καθώς και στο λογιστήριο ανώνυμης εταιρείας. Το 1991 διορίστηκε στη μηχανογράφηση του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕ.Π.Υ.Ο.) και από το 1993 είναι υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, με ενδιάμεσες μεταθέσεις στις Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας και Σιάτιστας.

Διετέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου και του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και του Συλλόγου  Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα». Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως το Μάϊο του 2016 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του “Κέντρου Έρευνας Μουσείου Τσιτσάνη “ ΝΠΔΔ του Δ.Τρικκαίων. Από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2018 Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων και πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Από τον Φεβρουάριο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2019 αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκε εκ νέου Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση v2 – Τα Τρίκαλα μπροστά!». Από το Φεβρουάριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022 διετέλεσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού – Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων.

Από τον Ιανουάριο 2023 είναι ορισμένη εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων, Σχολικών Επιτροπών, στο Δ.Σ. του Μουσείου Τσιτσάνη και Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.

Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Καρά και έχει δυο παιδιά, τον Αλέξανδρο 22 ετών και τον Λευτέρη 20 ετών.