Μπαλάφας Κωνσταντίνος

Τοπική Κοινότητα Δήμου Τρικκαίων

Μπαλάφας Κωνσταντίνος

Εκπαιδευτικός

Ο Κώστας Μπαλάφας ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Βελιγραδιού. Είναι κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών Σπουδών στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην κατεύθυνση Αγίας Γραφής και Πατερικής Γραμματείας και Θρησκειολογίας με γνωστικό αντικείμενο την Πατερική Γραμματεία με θέμα «Η περί του κακού διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού». Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στο πρόγραμμα «Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία» της Σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Έχει διοριστεί ως καθηγητής Θεολόγος στη Δημόσια Εκπαίδευση και υπηρέτησε σε ποικίλου τύπου σχολεία, όπως Γενικά Εκκλησιαστικά Λύκεια , Μέσο Εκκλησιαστικό Φροντιστήριο, ΙΣΔΕ, Λύκεια και ΕΠΑΛ. Τα τελευταία δυο χρόνια υπηρετεί με απόσπαση από το 1ο Γενικό Λύκειο Αργοστολιού στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στα Τρίκαλα.

Έχει άριστη γνώση της Σερβοκροατικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και βεβαιώσεις συμμετοχής σε προγράμματα, ημερίδες, σεμινάρια του ΥΠΑΙΘ και άλλων φορέων.