Μπαλλά Χριστίνα

Τρικκαίων

Μπαλλά Χριστίνα

Γυμνάστρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Η Χριστίνα Μπαλλά είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα την Ειδική Φυσική Αγωγή. Είναι επίσης μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πρόγραμμα «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρία».

Είναι μαθήτρια της σχολής σαξοφώνου της ανωτέρας τάξης (Α2), με συμμετοχή σε σεμινάριο σαξοφώνου Masterclass (2015, 2018).

Είναι κάτοχος βεβαίωσης ως βασικός πάροχος υποστήριξης ζωής (πρώτες βοήθειες ERC ) και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια όπως Θεραπευτικής Κολύμβησης, Autism and the importance of attention, Science of Exercise, Μουσικοκινητικής και Ψυχοκινητικής Αγωγής, Δημιουργικό Τραγούδι και Μουσικοκινητική, ενώ συμμετείχε και σε πολλά συνέδρια.

Έχει εργαστεί ως συνοδός ατόμων με αυτισμό στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ καθώς και ως ψυχαγωγός στη κατασκήνωση Αγίας Παρασκευής στο Στόμιο. Ως ασκούμενη εργάστηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Τρικάλων, στο  Πρώτο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων και στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ» στην Καρδίτσα και στον Οίκο Γαλήνης  «Η ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ». Επίσης εργάζεται ως γυμνάστρια ειδικής φυσικής αγωγής στο «ΚΔΑΠ ΜΕΑγάπη».

Είναι μέλος σε συλλόγους όπως στην Γυμναστική Ένωση Αθλητών Τρικάλων, Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων, Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ασκληπιός» και Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.