Παλάσκας Θεόδωρος

Τρικκαίων

Παλάσκας Θεόδωρος

Πολιτικός Επιστήμων

Ο Θεόδωρος Παλάσκας γεννήθηκε μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ενώ τελειώνει και το μεταπτυχιακό του στη Δημόσια Διοίκηση. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας, αποτελώντας κομμάτι της επιχείρησης που ίδρυσε ο πατέρας του, Άρης, πριν από 30 χρόνια.

Με δραστήρια παρουσία στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ανέπτυξε το ακαδημαϊκό ενδιαφέρον του για τις διεθνείς σχέσεις και τη διπλωματία, συμμετέχοντας ενεργά στην εκπαιδευτική δράση του ΟΗΕ μέσω πολυάριθμων συνεδρίων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Οι εμπειρίες και οι γνώσεις  από τον καιρό του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και η συμβολή του στη διάρθρωση προβλημάτων της Αστικής Ανάπτυξης ανά την επικράτεια, του παρείχαν τα εφόδια να συνειδητοποιήσει ότι τα Τρίκαλα χρειάζονται «Επανεκκίνηση».

Η υποψηφιότητά του συνδυάζει ενθουσιασμό με νεανική ενέργεια και την καινοτόμο προσέγγισή του στη χάραξη πολιτικής. Στόχος, η ανάδειξη των Τρικάλων ως κέντρο καινοτομίας, βιώσιμης ανάπτυξης και πρότυπο δήμο στον τομέα των υπηρεσιών.