Γκαντζιώνα Κωνσταντίνα

Τρικκαίων

Γκατζιώνα Κωνσταντίνα

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Κωνσταντίνα Γκατζιώνα γεννήθηκε στο Βερμέλσκιρχεν της Γερμανίας. Επέστρεψε στα Τρίκαλα όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της, στην ηλικία των 24 ετών. Είναι πτυχιούχος  Λογιστικής, μιλάει άπταιστα Γερμανικά – Αγγλικά και εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος.

Μετά από 25 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, έχει αναπτύξει επαγγελματικές δεξιότητες επικοινωνίας, διαχείρισης του χρόνου και προσαρμογής σε προθεσμίες, ανάληψης πρωτοβουλιών κ.α.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Σακκά, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Με την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη της Επανεκκίνησης ν3 ξεκινά το ταξίδι της στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για την ίδια αποτελεί πρόκληση  να βοηθήσει να συνεχιστεί  το υπάρχον ισχυρό μοντέλο ανάπτυξης της πόλης μας, να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο..

Όραμά της είναι τα Τρίκαλα να αγγίξουν εντελώς τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία γνώρισε μεγαλώνοντας στην Γερμανία. Η διαφάνεια, ο ελεύθερος δημοκρατικός διάλογος και η στρατηγική στόχευση αποτελούν για αυτήν απαρέγκλιτες αρχές. Σκοπός της είναι να συμβάλει, με τη συμμετοχή της, στα Κοινά στη δημιουργία των προϋποθέσεων για  ένα λαμπρό μέλλον της πόλης μας και της κοινωνίας των Τρικάλων.