Τσουρλή Αικατερίνη

Τσουρλή Αικατερίνη

Η Κατερίνα Τσουρλή γεννήθηκε γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Φοίτησε στο Νομικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται σε συμβολαιογραφικό γραφείο των Τρικάλων.


Τσότσολας Γεώργιος

Τσότσολας Γεώργιος

Ο Γιώργος Τσότσολας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980 όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Τρικάλων και είναι κάτοχος πτυχίου του Γεωτεχνικού Τμήματος.

Από το 2004 έως το 2010 ολοκλήρωσε πενταετή θητεία στο Στρατό Ξηράς ως Υπαξιωματικός, ενώ από το 2007 έως το 2008 υπήρξε εθελοντής στην εμπόλεμη περιοχή του Κοσσόβου, όπου και διακρίθηκε για την εθελοντική προσφορά του και γενικότερα για την προσφορά του στην ειρήνη στην περιοχή των πρώην Γιουγκοσλαβικών Δημοκρατιών

Από το 2011 έως σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του λιανικού εμπορίου.


Τσιούτσιας Βασίλειος

Τσιούτσιας Βασίλειος

Ο Βασίλης Τσιούτσιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Ολοκλήρωσε το Λύκειο και ακολούθησε ακαδημαϊκές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Φαρμακευτικής.

Είnαι μέλος της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας κατόπιν παρακολούθησης δύο ακαδημαϊκών ετών, της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών. Είναι επίσης κάτοχος τίτλου Γνώσεων Φυτοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας και Γαληνικών σκευασμάτων του Medicum College of Athens και της ευρωπαϊκής εταιρείας προηγμένης ομοιοπαθητικής (ΙΑSU).

Έχει εργαστεί στο Φαρμακείο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου 251 της Πολεμικής Αεροπορίας, σε όμιλο φαρμακείων της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητο φαρμακειο.

Επιπλέον στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας, είναι επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΓΕΙΑΣ» του ομίλου Κανελλόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολοείται με την παραγωγή διατροφικών συμπληρωμάτων σε επαγγελματικό επίπεδο, δρώντας συνεργατικά με εταιρείες καταξιωμένες στο χώρο όπως η Superfoods του ομίλου Γιαννακόπουλου.


Τραγαζίκης Ευάγγελος

Τραγαζίκης Ευάγγελος

Ο Ευάγγελος Τραγαζίκης του Ηλία γεννήθηκε το 1963 στους Σοφάδες του Νομού Καρδίτσας. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο το 1981 και εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, απ' όπου αποφοίτησε το 1985 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Φοίτησε επίσης στο τμήμα της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή.

Διατέλεσε Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Διοικητής της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Αποστρατεύτηκε τον Οκτώβριο του 2022 με το βαθμό του Υποστράτηγου.

Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.


Τζέλης Βησσαρίων

Τζέλης Βησσαρίων (Άρης)

Ο Άρης Τζέλης γεννήθηκε το 1992 στα Τρίκαλα και κατάγεται από την Πατουλιά Τρικάλων. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Τρικάλων με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων.

Στο παρελθόν εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο χώρο της εστίασης στην περιοχή των Τρικάλων.

Σήμερα εργάζεται ως φαρμακευτικός υπάλληλος στην εταιρεία ΒΙΟΣΕΡ.

Διατέλεσε σύμβουλος στην Πατουλιά με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση v2», με δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαστεργίου.


Τάλαρης - Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος

Τάλαρης - Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Τάλαρης - Μπαλατσούκας γεννήθηκετ το 1956 στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί μόνιμα. Εργάστηκε ως υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών και είναι πλέον συνταξιούχος.


Σγούρου - Θανασούλα Πολυξένη

Σγούρου - Θανασούλα Πολυξένη (Τζένη)

Η Πολυξένη Σγούρου γεννήθηκε στα Τρίκαλα και έλκει την καταγωγή της από το Γαρδίκι. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σγούρο με τον οποίο έχουν τρία παιδιά και επτά εγγόνια. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστών των ΤΕΙ.

Το 1977 διορίστηκε ως Διοικητικός Υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων. Υπήρξε για τριάντα έτη εκλεγμένη πρόεδρος των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας. Εργάστηκε επίσης ως γραμματέας του Πανεπιστημίου Βόλου (εξομοίωση εκπαιδευτικών) για δέκα έτη.

Συνταξιοδοτήθηκε από την υπηρεσία της ως προϊστάμενη των διοικητικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Π.Ε. Τρικάλων.

Υπήρξε επίσης για έξι έτη πρόεδρος του πιο παλαιού συλλόγου, του Ευεργετικού Γαρδικίου - Αθαμάνων  «Οι Άγιοι Ανάργυροι».


Σαρακατσάνου Ευαγγελία

Σαρακατσάνου Ευαγγελία (Εύη)

Η Ευαγγελία Σαρακατσάνου γεννήθηκε το 1982 στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε το 1999 από το 2ο ΤΕΛ Τρικάλων με πτυχίο Ανθοκομίας - Κηποτεχνίας. Σπούδασε στο Τμήμα Νοσηλευτικής της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείρισης Κρίσεων» με κατεύθυνση «Επείγουσα Φροντίδα Υγείας» από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Από το 2007 ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως νοσηλεύτρια σε μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα (Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ΚΑΤ). Με 15ετη εμπειρία στο χώρο του χειρουργείου πλέον έχει ρόλο συντονισμού των τμημάτων στα οποία εργάζεται.

Είναι ενεργό και δραστήριο μέλος της Ε.Ν.Ε. (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος), της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ. (Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Ε.Σ.Υ.) και του Ε.Σ.Ν.Ε. (Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος)

Συμμετέχει ενεργά στις συνδικαλιστικές δραστηριότητες καθώς και στον συντονισμό και στην εξέλιξη των θεμάτων υγείας παρουσιάζοντας και πλούσιο ερευνητικό συγγραφικό και επιστημονικό έργο με τελευταίο την συμμέτοχη της με 2 ανακοινώσεις στο 16ο ετήσιο συνέδριο των νευροχειρουργικών νοσηλευτών στο Μέγαρο Αθηνών 30 Ιουνίου 2023.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Νίκου Σακκά και του συνδυασμού «Επανεκκίνηση v3 - Τα Τρίκαλα στα καλύτερά τους!» για να συμβάλλει στην ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου να αναπτυχθούν και να οργανωθούν αρτιότερα οι δομές πρωτοβάθμιας υγείας προς όφελος των δημοτών καθώς επίσης και στο σύνολο των κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου.


Σακκάς Γεώργιος

Σακκάς Γεώργιος

Ο Γιώργος Σακκάς γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε. Αμέσως μετά την αποφοίτησή του το 2011 υπηρέτησε τον ελληνικό στρατό ως έφεδρος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις.

Στη συνέχεια δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα μέχρι το 2019 καθώς άνοιξε την δικιά του επιχείρηση. Είναι ταμίας του Ιππικού συλλόγου Βουκεφάλα, του συλλόγου Αγίου Οικουμένιου και εθελοντής στη λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Έχει εγγραφεί στην σχολή του ΕΚΑΒ όπου και συνεχίζει τη φοίτησή του.

Είναι παντρεμένος με την Άννα Μπουραζάνα με την οποία έχουν δυο αγοράκια. Συντάσσεται στον συνδυασμό του Νίκου Σακκά διότι πιστεύει ότι με πολύ ομαδική δουλειά και προσήλωση θα δοθούν λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας!


Ρουμπιές Δημήτριος

Ρουμπιές Δημήτριος

Ο Δημήτρης Ρουμπιές γεννήθηκε το 1988 στα Τρίκαλα όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα. Είναι απόφοιτος του 3ου Ενιαίου Λυκείου Τρικάλων με άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του με διετή υποτροφία, στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική επίσης στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.

Το 2006 βραβεύθηκε από την Νομαρχία Τρικάλων για την επίδοση και εισαγωγή του σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Από το 2010 είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και το 2018 απέκτησε βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού A΄ τάξης, ενώ από το 2012 εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος σε λογιστήρια βιομηχανιών των Τρικάλων.

Το 2014 διορίσθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ από το 2015 έως και το 2017 εργάστηκε ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε αγροτική βιομηχανία των Τρικάλων.

Από το 2018 εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην οικονομική διεύθυνση γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τα Τρίκαλα.

Είναι πατέρας δύο παιδιών.